روش تهیه تست تن ماهی برای عصرانه
تن ماهی با توجه به میزان بالای پروتئینی که دارد بسیار سیر کننده و مناسب رژیمهای غذایی است. در هفته مصرف حداقل یک وعده تن ماهی انتخاب بسیار خوبی است.
طرز تهیه تست تن ماهی
تن ماهی منبع پروتئین است و مقادیر کمی چربی و کالری دارد. بسته به شرکت سازنده و مواد تشکیل دهنده آن ارزش غذایی متفاوتی دارند. تن ماهی در تامین ویتامینهایی مانند ویتامین دی و مواد معدنی نقش بسزایی دارد. ترکیب تن ماهی با پلو سادهترین غذا با تن ماهی است و میتوان با ترکیب آن با انواع سبزیجات، نان تست و... غذاهای رژیمی و مقوی را درست کرد. در ادامه مطلب آموزش پخت تست تن ماهی را مشاهده میکنیم.
مواد لازم برای تهیه تست تن ماهی
کنسرو تن ماهی ۱ عدد
پیاز متوسط نصف عدد
خیارشور ۴۰ گرم
سس فرانسوی ۲ قاشق غذاخوری
نان تست ۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت تست تن ماهی
تن ماهی را ساطوری ریز میکنیم:
محتوی یک کنسرو تن ماهی را روی تخته کار ریز میکنیم.
پیاز را اضافه میکنیم:
نصف پیاز قرمز را نگینی خورد میکنیم و به تن ماهی اضافه میکنیم.
خیار شور را اضافه میکنیم:
خیارشورها را نگینی خورد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. همه مواد را با هم ترکیب میکنیم.
ادویه و سس فرانسوی را اضافه میکنیم:
نمک، فلفل سیاه و سس فرانسوی را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مواد را در قیف میریزیم:
برای راحت تر ریخته شدن مواد در قیف سس فرانسوی بیشتری اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس ترکیب حاصل را در قیف میریزیم.
۵ نکته مهم برای گرم کردن کنسرو ماهی
نان تست را با رینگ برش میزنیم:
با یک رینگ نان تستها را قالب میزنیم و اطراف آن را جدا میکنیم. میتوانیم بدون استفاده از رینگ این برشها را ایجاد کنیم.
لایههای تست تن ماهی را میچینیم:
رینگ را در ظرفی که قصد داریم تست تن ماهی را در آن سرو کنیم قرار میدهیم. ابتدا یک لایه نان تست قرار میدهیم. موادی که در قیف ریختیم را روی آن میریزیم. این لایهها را تکرار میکنیم و آخرین لایه را نان تست قرار میدهیم. در پایان رینگ را به آرامی بیرون میکشیم.
تست تن ماهی را سرو میکنیم:
تست تن ماهی را با اسپاگتی سرخ شده، کاهو ، گوجه و... سرو میکنیم.
منبع : آرسس شف