تایلندی ها چطور سالاد انبه را درست می کنند ؟
سالاد انبه یک غذای سنتی تایلند است که اغلب به عنوان پیش غذا یا در کنار سایر غذاهایی همچون نودل تایلندی و کاری سرو می شود. برای یک بار هم که شده این سالاد خوشمزه را امتحان کنید.
طرز تهیه سالاد انبه تایلندی
در دستور پخت سنتی سالاد انبه از سس ماهی استفاده میشود. اما اگر این سس را ندارید یا دوست ندارید میتوانید به جای آن سس سویا را جایگزین کنید. این سالاد نیز به طور سنتی بسیار تند سرو میشود. اگر عاشق ادویه هستید، میتوانید مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز: |
انبه بزرگ تقریباً سفت (برش نازک چوب کبریت) | 1 عدد |
فلفلدلمهای قرمز (برش نازک) | 1/2 پیمانه |
پیاز قرمز متوسط (برش نازک) | 1/4 پیمانه |
قاشق غذاخوری گشنیز (ریز خرد شده) | 1 پیمانه |
برگ ریحان (ریز خرد شده) | 1 پیمانه |
آبلیمو تازه | 1/2 پیمانه |
سس ماهی یا سس سویا | 1 قاشق چایخوری |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سالاد انبه تایلندی در منزل
ابتدا در یک ظرف انبه، پیاز و فلفلدلمهای قرمز را بهصورت چوب کبریتی اسلایس میکنیم.
سپس برگ ریحان و گشنیز ریز شده داخل ظرف میریزیم.
در ادامه نمک و شکر را اضافه کنید.
در نهایت سس ماهی یا (سس سویا) به سالاد بیافزایید.
سپس تمام مواد را خوب میکس کنید. نوش جان ...
منبع : سس سالاد