روش تهیه سالاد پاستا میگو سبک و مقوی
سالاد پاستا میگو یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای کسانی است که عاشق غذاهای دریایی هستند. این سالاد کم کالری و بسیار پرخاصیت است.
طرز تهیه سالاد پاستا میگو
سالاد میگو یکی از جذاب ترین انواع سالاد برای مهمانی ها و دورهمی های رسمی و غیر رسمی است که در کنار مزه خاص و خوشمزه ای که دارد، ظاهر آن بسیار جذاب و شیک است و جلوه بی نظیری به میز غذای شما می بخشد.
شما می توانید برای درست کردن سالاد میگو به عنوان یک شام سبک تابستانی از روش های متفاوتی استفاده کنید و آن را در ترکیب با انواع سبزیجات مختلف تهیه نمایید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
پاستا فتوچینی | 500 گرم |
میگو از قبل آماده شده | 450 گرم |
خامه سنگین | 1 فنجان |
پنیر پارمسان | 1 فنجان |
پیاز کوچک و خرد شده | 1/2 پیمانه |
سیر خرد شده | 2 حبه |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو تازه | 1 قاشقچایخوری |
نمک | 1 قاشقچایخوری |
فلفل | 1 قاشقچایخوری |
جعفری تازه | 1/2 فنجان |
چاشنی کاجون (پاپریکا، کاین و فلفل) | 1 قاشقچایخوری |
روش تهیه سالاد پاستا میگو
ابتدا کره را آب کرده سپس میگو اضافه کنید و آن را سرخ و پخته شود.
سپس دوباره کره را آب کنید و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس خامه سنگین اضافه کنید.
در ادامه چاشنی نمک و فلفل و جعفری و پنیر پارمسان اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بهآرامی هم بزنید و در نهایت پاستا و میگو را اضافه کنید.
۳ روش برای یخ زدایی میگو + روش نگهداری
منبع : سس سالاد