طرز تهیه کیک یمامه با تی تاپ و کرم مخصوص
کیک یمامه یکی از خوشمزهترین کیکهای ایرانی است که معمولاً در جشنها و مراسم خاص سرو میشود. بهترین روش برای لذت بردن از این کیک خوشمزه، سرو کردن آن با نوشیدنی مورد علاقه شماست.
کیک یمامه یکی از کیکهای خوشمزه و فوقالعاده است که بافتی نرم و لطیف دارد، این کیک خوش طعم خیلی راحت و سریع درست میشود و یک دسر لذیذ و ساده برای پذیرایی و مهمانیها یا یک میان وعده مناسب و خوش طعم برای همه افراد است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یمامه در ادامه با سایت آموزشی ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک
تیتاپ ۴-۵ عدد
شیر حدود ۱ لیوان
مواد لازم برای کرم
کرم کارامل ۱ بسته
بیسکوئیت پتیپور بزرگ ۱ بسته
خامه صبحانه ۱ پاکت
پودر نسکافه یا کافه گلد ۱ قاشق غذا خوری
شیر پر چرب ۲ لیوان
طرز تهیه کیک یمامه در منزل
مرحله اول
ابتدا لایههای تیتاپها را از هم باز کنید و در کف یک ظرف مناسب بچینید، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از تیتاپ شکلاتی استفاده کنید که خوشمزهتر است و دسر خوش طعمتر میشود، بعد روی تیتاپها را با شیر کمی مرطوب کنید.
مرحله دوم
سپس برای درست کردن کرم دسر، شیر را در یک ظرف بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، بعد پودر کرم کارامل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، وقتی شیر یک جوش زد ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
بعد پودر نسکافه را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت شیر یکدست شود، وقتی مایع کارامل کمی خنکتر شد آن را داخل مخلوط کن بریزید و سپس بیسکوئیت پتیپور را هم به آن اضافه کنید و داخل مخلوط کن بریزید.
مرحله چهارم
سپس خامه صبحانه را هم روی آنها در مخلوط کن بریزید و با هم خوب میکس کنید، سپس مخلوط مواد را روی کیک بریزید و پخش کنید، بعد ظرف دسر را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مخلوط ببندد و عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود.
مرحله پنجم
حالا ظرف دسر را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن مقداری پودر کاکائو الک کنید و به دلخواه با سلیقه خودتان روی دسر را با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای گردو، خردههای فندق و خلال بادام و یا برشهایی از موز و توت فرنگی تزئین کنید.
مرحله ششم
بعد از آن کیک یمامه را در ظرف مناسب قرار دهید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و این کیک خوش طعم و لطیف را به عنوان یک دسر شیک و مجلسی و مناسب برای پذیرایی همراه با انواع غذاها و دسرهای خوش طعم دیگر سرو کنید.
منبع : پانا مگ