برای اجرای مصوبات قانونی درباره حجاب جدی هستیم
به گزارش تجارتنیوز، وزیر علوم درباره اجرای مصوبات قانونی درباره حجاب اظهار نظر کرد. محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب برای...
به گزارش تجارتنیوز، وزیر علوم درباره اجرای مصوبات قانونی درباره حجاب اظهار نظر کرد.
محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب برای وزارت علوم درنظر گرفته شده، گفت: وزارت علوم به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره عفاف و حجاب و همچنین اجرای موارد قانونی در این حوزه که برای دانشگاه ها وجود دارد اهتمام جدی دارد.
وی همچنین گفت: هر محیطی یک سری قواعد و مقررات خاص خودش را دارد که باید رعایت شود و طبیعی است که در دانشگاهها هم قواعد و مقرراتی وجود دارد و چناچه رعایت نشود ساز و کار قانونی برخورد با رفتارهایی که قانونی نیست هم دیده شده است.
زلفی گل تاکید کرد: خوشبختانه دانشگاهیان ما همیشه به عنوان مرجع و الگو در جامعه مطرح بودند و همین شرایط هم الحمدالله هم الان وجود دارد.
وزیر علوم اظهار داشت: اگر در موارد نادری هم وجود داشته باشد که کسی به قانون بی توجهی کند انشاالله به مرور اصلاح خواهد شد.
مهرماه سال 98 شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبهای با عنوان «مجموعه تکمیلی اقدامات اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب» را برای اجرا به دستگاههای مسئول ابلاغ کرد. این شورا در مصوبه خود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مراکز آموزش عالی و پژوهشی را مامور کرده تا از ظرفیت دروس عمومی و معارف اسلامی برای آشنایی دانشجویان با مبانی، اصول و فرهنگ عفاف و حجاب استفاده کند و همچنین والدین را در نظارت و مراقبت بر رفتار فرزندانشان در محیط دانشگاه و خوابگاهها مشارکت دهد.
گفتنی است پویشهایی در سامانه تعاملی به ثبت رسیده که امضاکنندگان پویش از مسئولان دستگاه های اجرایی خواسته اند به وخاستهاند به وظایف خود در حوزه عفاف و حجاب عمل کنند.
در متن یکی از این پویشها که با عنوان « 26 نهاد مسئول متولی حجاب پاسخگو باشند» ثبت شده، آمده است: « وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت صنعت معدن و تجارت، سازمان صدا و سیما، نیروی انتظامی، سازمان ملی جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت علوم، مرکز امور زنان و خانواده، وزارت ارتباطات، سازمان تربیت بدنی، شهرداری، وزارت بهداشت، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، سازمان بهزیستی، وزارت امور خارجه، وزارت کار و امور اجتماعی، مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، قوه قضاییه، وزارت راه و شهرسازی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، نیروی مقاومت بسیج و وزارت راه و ترابری، ۲۶ دستگاهی هستند که از سال ۸۴ تاکنون موظف شدهاند تا وظایفی را که شورای فرهنگ عمومیِ شورای عالی انقلاب فرهنگی برای آنها تعیین کرده است، اجرا کنند.
منبع: فارس