بورل: ادامه مذاکرات با ایران برای ما مهم است

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲ تیر ۱۳, سه‌شنبه ساعت ۲۳:۳۸۰ رأیبدون امتیاز
بورل: ادامه مذاکرات با ایران برای ما مهم است

بورل درخصوص مذاکرات مربوط به رفع تحریم گفت: برجام و حفظ ساختار آن و نیز ادامه مذاکرات سازنده از یکسو و روند عادی‌سازی روابط میان تهران و ریاض از سوی دیگر برای اتحادیه اروپا مهم است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا «جوزپ بورل» در گفت‌وگوی تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ضمن استقبال از همکاری‌ها و مذاکرات در حال انجام میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، تداوم آن را مفید و مثبت ارزیابی کرد.

نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور داخلی و سیاست امنیتی اظهار کرد: اهانت به قرآن کریم، موضع اتحادیه اروپا نیست و هرگونه اهانت و اقدام علیه ادیان از نظر اتحادیه اروپا کاملا محکوم است.

بورل درخصوص مذاکرات مربوط به رفع تحریم نیز گفت: برجام و حفظ ساختار آن و نیز ادامه مذاکرات سازنده از یکسو و روند عادی‌سازی روابط میان تهران و ریاض از سوی دیگر برای اتحادیه اروپا مهم است.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...