نمی دونی غذا چی بپزی ؟ خورش قارچ و مرغ رو امتحان کن !
خورش قارچ و مرغ، یکی از انواع خورش های خوشمزه و محبوب می باشد که طرفداران زیادی دارد. این خورش خوشمزه و لذیذ را می توانید با گوشت مرغ و یا حتی با گوشت قرمز تهیه و برای وعده غذایی ناهار یا شام سرو کنید.
خورش قارچ و مرغ
خورش قارچ و مرغ با عطر زعفران و آبلیمو تازه، یک خورش خوشمزه و سالم است. وجود قارچ نیز که حاوی مواد معدنی مغذی بسیاری بوده، نیز فایده این غذا را دوچندان کرده است. مصرف قارچ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، پیشگیری از سرطان، تنظیم سطح کلسترول، استحکام استخوان ها، رفع کم خونی، حفظ سلامت پوست و مو، تناسب اندام و کاهش وزن، کنترل فشار خون بالا و… می شود.
از دیگر انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار می توان به مرغ کاری، خورش نخود فرنگی، خورش کاری ویندالو، خورش ترش کباب، پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، خورش آلبالو با گوشت قرمز، خورش پرتقال با مرغ و… اشاره کرد.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
سینه مرغ: | ۳۰۰ گرم |
قارچ: | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط: | ۱ عدد |
آب جوش: | ۲ لیوان |
رب گوجه فرنگی: | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو تازه: | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده: | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: | به مقدار لازم |
مراحل پخت خورش مرغ و قارچ
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.سپس سینه های مرغ را که به شکل مکعبی برش زده اید را به قابلمه اضافه و سرخ کنید.
رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه و کمی تفت دهید تا مرغ ها طعم دار شود.
سپس ۲ لیوان آب را به مواد اضافه و در قابلمه را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزند.
قارچ ها را خرد کرده و در یک ماهی تابه جدا کمی تفت دهید.
سپس قارچ، آبلیمو و زعفران را به خورش اضافه و یک ربع دیگر حرارت را خاموش کنید.