احداث جایگاههای سیانجی در شاهراههای حیاتی نقل و انتقالات کشور ضروری است
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: نیاز است در نقاطی از کشور که شاهراههای حیاتی نقل و انتقالات هستند، جایگاههای سوختگیری سیانجی احداث شود.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایران اکونومیست، جلیل سالاری امروز (دوشنبه، ۲۰ شهریورماه)، در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه سهجانبه تجهیز ۴۰۰ جایگاه سوختگیری گاز طبیعی فشرده (سیانجی) بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، قرارگاه خاتمالاوصیا (عج) و شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا)، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف سوخت، لازم بود سبد سوخت را گسترش دهیم، ضمن اینکه با توجه به استهلاک و فرسودگی تجهیزات حوزه سیانجی، نیازمند نوسازی آن بودیم.
وی در خصوص همکاری با هسا توضیح داد: با توجه به نتایج قراردادهای قبلی با مجموعه هسا، متوجه قابلیت مجموعه یادشده هم از لحاظ کیفی و رعایت استانداردها، هم از لحاظ کمی بودیم.
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی افزود: قابلیتهای خوبی در این مجموعه وجود دارد که میتوان از آن هم در حوزه داخلی و هم در بخش صادرات استفاده کرد.
سالاری گفت: نتیجه این همکاری جایگزینی ۵، ۶ میلیون لیتر بنزین با سیانجی است که میزان چشمگیری است.
وی در خصوص نحوه مکانیابی برای نصب جایگاههای سوختگیری سیانجی، گفت: نیاز است در نقاطی از کشور که شاهراههای حیاتی نقل و انتقالات هستند، جایگاههای سوختگیری سیانجی نصب شود.
معاون وزیر نفت تأکید کرد: میتوان با این جایگزینی قاچاق سوخت را نیز کاهش داد.
سالاری گفت: مکانیابی برای تعدادی از جایگاههای سوختگیری سیانجی صورت گرفته که به موازات انعقاد قرارداد و شروع کار اجرایی، مکانهای نصب سایر جایگاهها را نیز اعلام خواهیم کرد.