راز پخت شیرینی کروسان نوتلا با بهترین طعم !


راز پخت شیرینی کروسان نوتلا با بهترین طعم !

اگر از علاقه مندان به شیرینی و کیک های خانگی هستید، می توانید در این بخش با طرز تهیه کروسان نوتلا آشنا شوید. این کروسان مزه ای عالی دارد.

طرز تهیه کروسان نوتلا

شیرینی فرانسوی کروسان نوتلا یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها محسوب می شود که معمولا باخمیر هزارلا تهیه می شود ولی ما به روش دیگر این شیرینی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم :میزان مورد نیاز :
آرد همه‌کاره2 پیمانه
نمک1 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری2 و 1/4 قاشق چایخوری
شیر گرم (37 درجه سانتیگراد)1/2 فنجان
تخم مرغ بزرگ1 عدد
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
نوتلا1 پیمانه
تخم مرغ برای رومال1 عدد

روش تهیه کروسان نوتلا

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید. شیر، تخم مرغ و روغن زیتون را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.

طرز تهیه کروسان نوتلا

خمیر را روی سطح آردپاشی شده بگذارید و به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا لطیف و کشدار شود.
خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و در جای گرم به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که دو برابر شود، بگذارید استراحت کند.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده پهن کنید و به شکل مربعی با ابعاد 30 در 30 سانتی‌متر درآورید.
نوتلا را روی سطح خمیر بمالید و سپس، خمیر را از عرض به دو نیم تا کنید.
خمیر را به شکل رول درآورید و سپس، آن را به شکل دایره‌ای با قطر 30 سانتی‌متر درآورید.
خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل دایره‌ای با قطر 10 سانتی‌متر درآورید.
دایره‌های خمیر را روی سینی فر که از قبل آماده کرده‌اید، بچینید و روی آن‌ها را با تخم مرغ هم‌زده رومال کنید.
کروسان‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، بپزید. کروسان‌های داغ را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.

کروسان نوتلا را می‌توانید در دمای اتاق به مدت 2 روز نگهداری کنید. همچنین، می‌توانید آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید و در صورت نیاز، از فریزر خارج کنید و در دمای اتاق یا مایکروویو بگذارید تا یخ زدایی شوند.

نکات مهم جهت تهیه کروسان نوتلا

نکات مهم جهت تهیه کروسان نوتلا

برای اطمینان از اینکه خمیر دو برابر شده است، آن را با انگشت فشار دهید. اگر خمیر به جای آنکه به حالت اولیه خود برگردد، فرو رفت، هنوز آماده نیست.
برای اینکه کروسان‌ها حالت تردی و برشته داشته باشند، آن‌ها را در دمای بالا و به مدت کوتاه بپزید.
اگر دوست دارید کروسان‌های شما شیرین‌تر باشند، می‌توانید مقدار شکر خمیر را افزایش دهید.
می‌توانید از مواد دیگری مانند شکلات چیپسی، مغزهای خرد شده یا میوه‌های خشک شده در خمیر کروسان استفاده کنید.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس