تولید قارچ در فصل سرما افزایش می یابد
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی گفت: با توجه به نبود سیستم سرمایشی مناسب در فصل گرما، تولید قارچ ۲۰ تا ۲۲ درصد کاهش یافت که با ورود به فصل سرما، تولید افزایش می یابد.
مهدی رجبی گفت: با توجه به نرخ مصوب قارچ سرمزرعه، قیمت منطقی برای مصرف کننده ۸۰ تا ۸۵ هزارتومان است و عرضه با نرخ های بالاتر گرانفروشی است.
به گفته او، با افزایش عرضه در فصل سرما پیش بینی می شود که بازار قارچ طی ماه های آتی به تعادل برسد.
رجبی از کاهش ۲۰ درصدی تولید قارچ خبر داد و گفت: قبل از فصل تابستان روزانه ۴۰ تا ۵۰ تن قارچ در تهران توزیع می شد که به خاطر نبود واحد سرمایشی مناسب در برخی واحدها، عرضه به ۲۰ تا ۳۰ تن رسید.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که از ماه آینده عرضه روزانه قارچ در تهران به ۴۰ تا ۴۵ تن برسد.
او با بیان اینکه صادرات قارچ کماکان در حال انجام است،گفت: با توجه به مصرف بالای قارچ در امارات و ازدیاد تقاضا، در صورت افزایش تولید صادرات به ۴۰ تن در روز افزایش می یابد.