چه مواد غذایی ضد پیری هستند؟
پیری سلولها عامل مهمی در فرایند پیری است. وقتی سلول وارد مرحله پیری میشود دیگر نمیتواند تقسیم شود. سلولهای پیر سیگنالهای التهابی از خود آزاد میکنند که باعث میشود دستگاه ایمنی بدن سلولهای مذکور را از بین ببرد.
به گزارش راهبرد معاصر؛ پیری سلولها عامل مهمی در فرایند پیری است. وقتی سلول وارد مرحله پیری میشود دیگر نمیتواند تقسیم شود. سلولهای پیر سیگنالهای التهابی از خود آزاد میکنند که باعث میشود دستگاه ایمنی بدن سلولهای مذکور را از بین ببرد. بدن در جوانی به راحتی میتواند سلولهای پیر را ازبین ببرد، ولی این توانایی بدن در پیری کاهش مییابد.
این امر موجب انباشت و افزایش سلولهای آسیب دیده و درنتیجه التهاب خفیف و از بین رفتن بافتها میشود. پیری در ایجاد بسیاری از بیماریها مانند ضعف و ناتوانی (frailty)، پوکی استخوان و بیماریهای قلبی-عروقی نقش دارد. پژوهش نشان داده که یک فلاونوئید به نام که در بسیاری از میوهها و سبزیجات مانند سیب، توت فرنگی، خیار و پیاز وجود دارد میتواند از پیری سلولها پیشگیری یا آن را آهسته کند و در نتیجه موجب افزایش مدت سلامتی و طول عمر شود. / بهداشت نیوز