بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بورس / سقوط سهمگین نماینده انبوه‌سازان!


بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بورس / سقوط سهمگین نماینده انبوه‌سازان!

به گزارش تجارت‌نیوز، تابستان بورس با تمامی چالش‌ها به پایان رسید و امید اهالی بازار سرمایه برای صعود به مهرماه بود. اما معاملات هفته اول مهرماه نیز مسیر نزولی داشت و تغییری در روند شاخص‌های بورسی ایجاد...

به گزارش تجارت‌نیوز، تابستان بورس با تمامی چالش‌ها به پایان رسید و امید اهالی بازار سرمایه برای صعود به مهرماه بود. اما معاملات هفته اول مهرماه نیز مسیر نزولی داشت و تغییری در روند شاخص‌های بورسی ایجاد نشد. ارزش و حجم معاملات ارقام پایینی را ثبت کردند و بیشتر از یک همت پول حقیقی از بازار خارج شد.

بررسی معاملات این هفته بازار سهام مشخص می‌کند که شاخص کل از چهار روز معاملاتی تنها در یک روز مثبت بود و آن هم تنها 250 واحد رشد کرد. نگاهی به چارت هفتگی شاخص کل نیز نشان می‌دهد، کندل هفتگی نماگر بازار مطابق سه هفته گذشته، نزولی بسته شد.

به این ترتیب شاخص کل طی چهار روز معاملاتی هفته اول مهرماه از تراز دو میلیون و 121 هزار واحد با کاهش 1.1 درصدی به دو میلیون و 97 هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز در این مسیر چهار روزه همراه شاخص کل بود و معادل 0.44 درصد پایین آمد. به طوری که شاخص شرکت‌های کوچک و متوسط بازار در این هفته از سطح 721 هزار و 800 واحد تا 717 هزار و 818 واحد پایین آمد.

اما اکنون باید دید مسیر بازار سرمایه در هفته جاری به کدام سمت می‌رود؟ کارشناسان معتقدند در حال حاضر مسیر بازار سهام در اختیار گزارش‌های 6 ماهه شرکت‌های بورسی است و جهت‌گیری بازار به آن‌ها بستگی دارد.

بیشترین و کمترین بازدهی هفته

بررسی معاملات هفته اول مهرماه 1402 نشان می‌دهد، سهام شرکت سرمایه‌گذاری شاهد با افزایش 24 درصدی طی چهار روز معاملاتی، پربازده‌ترین سهم بازار سرمایه شناخته شد و به قیمت هزار و 569 تومان رسید. تحلیل تکنیکال ثشاهد نیز حاکی از آن است که مهم‌ترین حمایت برای سهم سطح هزار و 447 و نزدیک‌ترین مقاومت آن تراز هزار و 766 تومان است.

همچنین دو سهم کطبس و داوه نیز در این چهار روز کاری 16 درصد افزایش قیمت داشتند و به سطوح دو هزار و 10 و هزار و 235 تومان رسیدند. سطوح حمایت و مقاومت این دو سهم نیز در جدول فوق نمایش داده شده است.

بیشترین بازدهی اول مهر

در طرف مقابل اما اوضاع کمی متفاوت بود؛ چرا که احتمال خروج فولاد و سیمان از بورس کالا حتی سهم‌های گروه انبوه‌سازی، املاک و مستغلات را نیز تحت تاثیر قرار داد. برای مثال ثامان که یکی از سهم‌های مهم این گروه است در این هفته با کاهش 18 درصدی روبه‌رو شد و قیمت سه هزار و 504 تومان را بر تابلو بورس ثبت کرد. دو سطح سه هزار و 207 تومان و چهار هزار و 264 تومان نیز مهم‌ترین سطوح حمایت و مقاومت سهم شناسایی شده‌اند.

سهرمز و شسینا نیز دیگر سهم‌های کم‌بازده بورس در هفته اول مهرماه لقب گرفتند. گفتنی است این دو سهم طی چهار روز معاملاتی با کاهش 14 و 11 درصدی به سطوح دو هزار و 253 و 459 تومان رسیدند.

کمترین بازدهی هفته اول مهر

گزارش‌های بیشتر را در صفحه بازار سرمایه بخوانید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

سفره شب یلدا سنتی با تزیینات بسیار شیک