مواد غذایی کپک زده رو دور میریزی ؟؟؟


مواد غذایی کپک زده رو دور میریزی ؟؟؟

میدونی کدوم مواد غذایی کپک زده رو دور بریزیم و کدومو دور نریزیم ؟

دلیل فاسد شدن غذا معمولا کپک است. غذای کپک زده، طعمی ناخوشایند داشته و ممکن است لکه هایی سفید یا سبز روی آن ببینید .

مواد غذایی کپک زده رو دور میریزی ؟؟؟

پنیر سفت
اگه تا ۲ ونیم سانت اطراف و زیر ناحیه کپک زده پنیرهای سفت رو جدا کنید، میتونید قسمت‌های باقیمونده رو مصرف کنید.

پنیر نرم
اگه تو پنیر خامه‌ای یا همه انواع خرد شده، بریده شده و قطعه‌قطعه، کپک دیدید، همه‌اش رو دور بریزید.

اگه کپک روی میوه‌ها و سبزیجات نرمی مثل خیار، هلو و گوجه دیدید کاملاً دور بریزید.

اگه کلم، فلفل دلمه‌ای و هویج کپک زدن، قسمت کپک رو جدا کنید، می‌تونید از بقیه قسمت‌هاش استفاده کنید چون کپک تو میوه‌ها وسبزیجات سفت (کم رطوبت) نمی‌تونه براحتی نفوذ کنه.

گوشت‌های ورقی، بیکن یا هات‌داگ، خوراک و باقی‌مانده گوشت و مرغ پخته شده، پاستا و غلات پخته شده، ماست و خامه‌ترش، مربا و ژله، نان وخوراکی‌های پخته‌شده، کره بادام‌زمینی، حبوبات و آجیل تو این مواد اگه کپک دیدید فورا دور بریزین چون کپک قطعا به لایه‌های زیریشون هم نفوذ کرده.

باتوجه به قیمت زیاد بعضی از محصولات غذایی، معمولاً افراد وسوسه میشن که کپک رو از ماده خوراکی جدا کنن و بقیه‌ش و در هر صورت، مصرف کنن که واقعاً ارزش بیمار شدن رو نداره.

مواد غذایی کپک زده رو دور میریزی ؟؟؟



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست