طرز تهیه کباب لم چاپس مراکشی بسیار لذیذ
بره کبابی مراکشی یک غذای محبوب در غذاهای مراکشی است که با مرینیت کردن گوشت بره با ترکیبی از ادویه هایی مانند زیره، پاپریکا، گشنیز، سیر و روغن زیتون درست می شود. سپس تکه های گوسفند مرینیت شده به صورت کامل کبابی یا سرخ می شوند و با دورچین های...
بره کبابی مراکشی یک غذای محبوب در غذاهای مراکشی است که با مرینیت کردن گوشت بره با ترکیبی از ادویه هایی مانند زیره، پاپریکا، گشنیز، سیر و روغن زیتون درست می شود. سپس تکه های گوسفند مرینیت شده به صورت کامل کبابی یا سرخ می شوند و با دورچین های مختلف مانند کوسکوس(بلغور)، سبزیجات یا سالاد سرو می شوند. این غذا به خاطر طعم های جسورانه و گوشت لطیف و آبدارش معروف است. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا طرز تهیه کباب لم چاپس مراکشی بسیار لذیذ را بدانید.
کباب لم چاپس مراکشی
مواد لازم:
- – ۶ حبه سیر
- – یک سوم فنجان برگ نعناع تازهی خرد شده
- – یک و نیم قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
- – ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
- – ۱ قاشق غذاخوری زیرهی سبز
- – ۱ قاشق غذاخوری گوشت لیموی رنده شده (دو عدد لیمو)
- – نمک دریا
- – ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون به علاوهی روغن اضافی برای کباب پز
- – ۳ تکه گوشت بره تکه تکه شده
- – یک و نیم فنجان ماست یونانی
- – یک و نیم قاشق چایخوری سس سیراچا(سس تند و شیرین)
- – ۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه گرفته شده
- – بلغور عربی با دانهی کاج و نعناع برای سرو کردن
مواد لازم بلغور عربی با دانهی کاج و نعناع:
- – ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خوب
- – ۱ قاشق غذاخوری کرهی بدون نمک
- – ۱ فنجان پیاز زرد خرد شده
- – ۳ فنجان آب مرغ ترجیحا خانگی
- – یک و یک دوم فنجان بلغور
- – نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- – یک دوم فنجان برگ نعناع تازهی خرد شده
- – یک سوم فنجان دانهی کاج بو داده
طرز تهیه کباب لم چاپس مراکشی
۱. سیر، نعناع، زردچوبه، گشنیز، زیره، گوشت لیمو، و دو و نیم قاشق چایخوری نمک را در کاسهی غذاپز دارای تیغههای استیل بریزد تا به خوبی آسیاب شود. روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
۲. تکههای گوشت را در یک یا دو بشقاب غیر فلزی که به قدری بزرگ باشد که بتوانید آنها را در یک لایه قرار بدهید بگذارید. مخلوط سیر و ادویه را به صورت یکدست روی هر طرف بپاشید. در یک کاسهی کوچک، ماست، سیراچا، و آب لیمو را خوب بزنید و آن را یکدست روی لم چاپسها بریزید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۶ تا ۲۴ ساعت درون یخچال مرینیت شود.
۳. کباب پز زغالی را آماده کنید و میلههای کباب پز را روغن مالی کنید. روی گوشت بره نمک بپاشید و به فاصلهی ۱۲ تا ۱۵ سانتیمتری از زغالها آن را کباب کنید، ابتدا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در ماست آن را مارینیت کنید، سپس آن را برگردانید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کباب کنید تا به صورت نیم پخت درآید. آن را به درون یک بشقاب تمیز قرار دهید، بشقاب را با یک فویل آلومینیومی محکم ببندید، و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. روی آن نمک بپاشید و با بلغور پخته شده داغ به داغ میل کنید.
طرز تهیه بلغور
۱. روغن و کره را در یک قابلمهی بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بپزید، گاهگاهی هم بزنید، تا نرم شود. گوشتابه را اضافه کنید و آن را بجوشانید. بلغور، ۱ قاشق چایخوری نمک، و یک دوم قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. روی ظرف را محکم بپوشانید و اجازه دهید بلغور به مدت ۱۰ دقیقه بخار کند. بلغور را با چنگال امتحان کنید و درون نعناع و دانهی کاج مخلوط کنید. چاشنی را مزه کنید و حدود ۱ قاشق چایخوری نمک ، بسته به بی نمک بودن گوشتابه (آب مرغ) ، و یک دوم قاشق چایخوری فلفل اضافه کنید و در حالی که داغ است از خوردن این خوراک خوشمزه لذت ببرید.
طرز تهیه جوجه کباب: ۵ روش پخت مرغ کبابی و باربیکیو بسیار خوشمزه