طرز تهیه بال مرغ دودی با سس مخصوص فلفل قرمز و خرما
بال مرغ کبابی یکی از غذاهای لذیذی است که بسیاری از افراد در تعطیلات روی اجاق یا باربکیو آن را آماده میکنند. اما اگر از چاشنی و طعم های تکراری آن خسته شده اید با ما همراه باشید تا طرز تهیه بال مرغ دودی با سس مخصوص فلفل قرمز و خرما را یاد...
بال مرغ کبابی یکی از غذاهای لذیذی است که بسیاری از افراد در تعطیلات روی اجاق یا باربکیو آن را آماده میکنند. اما اگر از چاشنی و طعم های تکراری آن خسته شده اید با ما همراه باشید تا طرز تهیه بال مرغ دودی با سس مخصوص فلفل قرمز و خرما را یاد بگیرید.
بال مرغ دودی با سس مخصوص فلفل قرمز و خرما
مواد لازم سس:
- – یک چهارم فنجان نمک دریا
- – ۱ قاشق غذاخوری عسل
- – ۴ حبه سیر، پوست کنده و له شده
- – یک قطعهی پنج سانتی زنجلیل پوست کنده و له شده
- – بال مرغ به تعداد کافی
مواد لازم (ترشی فلفل قرمز و خرمای سریع):
- – یک دوم فنجان سرکهی سفید برنج
- – یک چهارم فنجان شکر
- – ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
- – یک فنجان (تقریبا ۱۰ قطعه) خرما، تکه شده از طول، و بدون هسته
- – ۴ یا ۵ عدد تربچه ی نازک بریده شده
- – ۱ عدد فلفل قرمز، که از طول به دو نیم و حسابی ریز شده باشد
- – روغن کانولا برای کباب کردن
- – نمک دریا و فلفل سیاه خرد شده
- – ۳ قاشق غذاخوری پاپریکای دودی
- – یک چهارم فنجان برگ گشنیز تازهی خرد شده
- – یک چهارم فنجان برگ نعناع تازهی خرد شده
۶ دستور تهیه غذا با بال مرغ در فر، سوخاری و کبابی که جدید و خوشمزه هستند
در یک کاسهی بزرگ، ۶ فنجان آب، نمک، عسل، سیر و زنجبیل را مخلوط کنید. تا زمانی که نمک حل شود به هم زدن ادامه دهید، و بعد بالها را داخل آن بیندازید. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال بماند.
طرز تهیه سس فلفل و خرما
۱. مخلوط ترشی سریع را آماده کنید: در یک کاسهی بزرگ، سرکهی سفید برنج، شکر و سویا را ترکیب کنید. تا زمانی که شکر حل شود خوب هم بزنید. خرماّ، پیازچه و فلفل را به مخلوط اضافه کنید. در حالی که بالها را میپزید آن را کنار بگذارید. وقتی بالها کباب شد، آنها را صاف کنید و روی حولهی آشپزخانه بگذارید تا حسابی خشک شوند.
۲. کباب پز بیرون منزل را روشن کنید و لولههای آن را با یک حولهی کاغذی که کمی روغن دارد تمیز کنید. این کار نه تنها کباب پز را تمیز میکند بلکه باعث میشود کباب به سطح میلهها نچسبد. روی بالها نمک و فلفل بپاشید، و بعد به آرامی آن را در محلوطی از پاپریکای دودی و روغن کنجد بمالید. بالها را روی کباب پز قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه بپزند، در نصف این مدت آنها را بگردانید، تا آنکه به صورت یک دست تمام قسمتهای آن پخته شود.
۳. وقتی تمام شد، بالها را با یک حولهی بزرگ بردارید. ادویههای خرد شده را به مخلوط ترشی خرما اضافه کنید، آنها را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و به کاسهی بالها اضافه کنید. برای آنکه یکدست به همه جای آن مالیده شود خوب هم بزنید، و بعد برای میل کرد آن را داخل بشقاب بریزید.