لوکیشن سریال یوسف پیامبر کجای ایران است ؟
سریال یوسف پیامبر در کدام کشور ساخته شده است ؟ لوکیشن سریال یوسف پیامبر در ایران است اما در کجای ایران؟
سریال یوسف پیامبر کجا ساخته شده است ؟
سریال یوسف پیامبر به نویسندگی و کارگردانی فرجالله سلحشور است.بازیگرانی نظیر مصطفی زمانی در نقش یوسف، کتایون ریاحی در نقش زلیخا و محمود پاکنیت در نقش یعقوب، در کنار سایر بازیگران نظیر جعفر دهقان، عباس امیری مقدم، جهانبخش سلطانی، رحیم نوروزی، مهوش صبرکن، الهام حمیدی، پروانه معصومی و لیلا بلوکات ایفای نقش کردهاند.
در مورد لوکیشن سریال یوسف پیامبر که به داستان پرفراز و نشیب زندگی حضرت یوسف (ع) می پردازد چه می دانید؟
شاید بپرسید که سریال یوسف پیامبر (علیه السلام) در کدام کشور تولید شده است. جالب است بدانید که این سریال در ایران ساخته شده است و تمام صحنه های مربوط به مصر و نیل نیز در ایران ساخته شدهاند. برخی کارشناسان معتقدند که این اثرها میتوانستند به یک مرکز جذب گردشگری برای بازدید کنندگان تبدیل شوند.
تمامی دکورهای این سریال در ابعاد واقعی و اندازه های حقیقی ساخته شده اند. بطور مثال، کشتی ها و اسکله ای که در قسمت هایی از داستان مورد استفاده قرار می گیرند، به اندازه واقعی طراحی و ساخته شده اند. طوری که در داخل هر کشتی حدود یکصد نفر آدم جا می گیرد. از کشتی ها در دریاچه ای که در محل شهرک دفاع مقدس قرار دارد، فیلمبرداری شده است.
دفاع مقدس در شهر ری و در فاصلهٔ ۲۵ کیلومتری اتوبان تهران قم در زمینی با مساحتی بالغ بر ۵۵۰ هکتار ساخته شدهاست.
«سریال یوسف پیامبر(ع)» طی مدت 32 ماه در لوکیشن های مختلف جلوی دوربین قرار داشت. این سریال سیر زندگی حضرت یوسف(ع) را از کودکی تا بزرگسالی و زمانی که به عزیزی مصر می رسد به تصویر کشیده است.
استفاده از کشتی یوسف پیامبر برای سریال «باب المراد»
کشتی تاریخی، کشتی است که برای سریال یوسف پیامبر(ع) ساخته و پس از آن در سریال "بابالمراد" بازسازی و استفاده شد. این کشتی با طراحی و ساخت منحصر به فرد خود میتواند در پروژههای تاریخی که فیلمسازان نیاز به آن دارند استفاده شود. زندان قصر دیگر لوکیشن موجود در شهرک است که در سولهای در شهرک ساخته شده و شامل سلولهای مختلف و اتاق ملاقات شیشهای و حیاط خلوت زندان و... است.
لوکیشن "یوسف پیامبر" که قرار است «حضرت موسی(ع)» در آنجا تصویربرداری شود
تمامی دکورهای این سریال در ابعاد واقعی و اندازه های حقیقی ساخته شده اند. به طور مثال، کشتی ها و اسکله یی که در قسمت هایی از داستان مورد استفاده قرار می گیرند، به اندازه واقعی طراحی و ساخته شده اند. طوری که در داخل هر کشتی حدود یکصد نفر آدم جا می گیرد. از کشتی ها در دریاچه یی که در محل شهرک دفاع مقدس قرار دارد، فیلمبرداری شده است.
میدان موانع، با مساحت تقریبی 1500 متر جهت استفاده فیلمسازان و اردو ها طراحی شده که دارای موانع متعدد آموزشی میباشد. یکی دیگر از نیازهای فیلمسازان دفاع مقدس برجکهای نگهبانی است که در این شهرک امکان بهرهبرداری از برجکهای ثابت و سیار برای فیلمسازان وجود دارد.
ساخت مصر در محل شهرک دفاع مقدس!
«مجید میرفخرایی» که رد پای او را در بسیاری از مجموعه های تاریخی دیده ایم، بیش از ۲سال در نقطه ای دور افتاده از شهر تهران و در زمین های خالی شهرک دفاع مقدس، مصر را جان دوباره بخشید تا یوسف در آن قدم بگذارد و قصه اش را که این بار از صافی ذهن هنرمندانی در این سوی مرزها گذشته است، روایت کند.
«میرفخرایی» کار ساخت دکورها را با «فرهاد علیزاده آهی» شروع کرد و پس از ۷ ماه پیش تولید و گردآوری منابع، ابتدا ماکت ها را ساختند و بعد از سه چهار ماه ساخت و ساز دکور را شروع کرده اند. قرار بود دکورها در شهرک سینمایی ساخته شود. شهرکی که با گذشت دو دهه از ایجاد آن، هنوز تنها شهرک سینمایی کشور است.