کیک رولی خامه ای ژله ای توت فرنگی رنگین کمانی !
ترکیب ژله با کیک خامه ای محشره میگی نه این کلیپ رو ببین حتما .
کیک رولی ژله ای رنگین کمانی
یک بلاگر مشهور خارجی کیک رولی خامه ای را با ژله رنگین کمانی تزئین کرده است. ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود تا حدی که از ظرف بیرون نریزد، سپس زرده و شکر و آب جوش و وانیل و عسل را می زنیم تا پف کند. سفیده را به زرده اضافه کنید کم کم آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید. فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را روی آن بریزید و آن را یکدست پهن کنید و در به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقیقه روی سینی فر را بپوشانید تا سرد شود و بعد کیک را روی دستمال برگردانید و کاغذ روغنی آن را جدا کنید. بعد از آن با ژله به صورت رنگین کمانی تزئین کرده است. در ادامه با هم این کلیپ را ببینیم.