برای سلفی هایش مسخره اش میکردند ولی او مدل شد!
اغلب، در موقعیتهایی قرار میگیریم که نظرات منفی دیگران نه تنها ممکن است به ما نرسد، بلکه میتواند با گذشت سالها اثری ماندگار بر افکار ما بگذارد. در این مطلب با ما همراه باشید تا شما را با ملیسا آشنا کنیم.
ملیسا بلیک در سال 1981 با سندرم فریمن-شلدون، یک اختلال ژنتیکی استخوانی و عضلانی متولد شد. این وضعیت باعث شد که او بر ۲۶ عمل جراحی غلبه کند و استقلال خود را مدیون آموزههای والدینش میداند و از او میخواهند که هرگز اجازه ندهد معلولیت او را محدود کند.
وقتی از ملیسا خواسته شد خودش را معرفی کند، ملیسا با دلگرم به اشتراک گذاشت که: «من یک نویسنده آزاد هستم که روابط، ناتوانیها و فرهنگ پاپ را پوشش میدهم. من همچنین یک فعال معلول هستم.» او که دارای مدرک روزنامه نگاری است، به مجلات معتبری مانند نیویورک تایمز، Glamour، Cosmopolitan، ELLE کمک کرده است و وبلاگی دارد که ما شما را تشویق می کنیم در آن جستجو کنید.
مامان و خواهر من افراد مورد علاقه من در جهان هستند و 2 گربه ما بهترین گربه های جهان هستند. هیچ چیز بهتر از گذراندن روز با خانواده ام نیست. آن وقت است که من شادترین و راضی ترین هستم.
او که در دهه 1990 بزرگ شد و با خواندن مجلاتی مانند Cosmopolitan و Glamour، با ستاره هایی مانند سیندی کرافورد، امیدوار بود که زنان معلول را مانند خودش ببیند، اما آنها در هیچ کجا یافت نمی شدند.او تعجب کرد که مدلهای ویلچر کجا هستند و چرا افرادی که شبیه او هستند حمایت نمیشوند. حقیقت این بود که آنها آنجا نبودند، به قوانین زیبایی سختگیرانه جامعه گره خوردند که تعیین می کنند چه چیزی زیبا و پذیرفته شده است. ملیسا که همیشه مد را دوست داشت، هرگز فکر نمی کرد که بخشی از آن باشد.
ملیسا علیرغم اینکه در توییتر به دلیل ارسال عکس های سلفی مورد انتقاد قرار گرفت، با ظرافت و انعطاف پذیری پاسخ داد و حتی سلفی های بیشتری را به اشتراک گذاشت. این حرکت غیرمنتظره او را به صحنه هفته مد نیویورک هدایت کرد، با حسن نیت از Mindy Scheier، بنیانگذار Runway for Dreams، که طرفدار شد و ملیسا را برای شرکت در رویداد مد 2020 دعوت کرد.
اگر ملیسا برای مدتی توجه همه را جلب می کرد، این پیامی است که او می خواهد منتقل کند: «لطفاً به افراد معلول گوش دهید. صداها و داستانهای ما اهمیت دارند .»
او با پنهان کردن مهارت های نویسندگی خود، کتابی درباره زندگی خود نوشت. ملیسا در کتاب آینده، «مردم زیبا»، به زبانی درباره ناتوانی، چالشهایی مانند تواناییگرایی و مبارزات شخصیاش میپردازد. این کتاب همچنین قهرمانان فراموش شده جنبش حقوق معلولان را روشن می کند و آن را به یک مطالعه ضروری برای درک بهتر معلولیت تبدیل می کند. کتاب او هنوز برای خواندن در دسترس نیست اما اواخر امسال منتشر خواهد شد.
اگر واقعاً به چیزی اعتقاد داشته باشیم، می توانیم آن را محقق کنیم زیرا هیچ چیز غیرممکن نیست.