بهتر از قارچ ، سیب زمینی با چاشنی سیر !
در این مطلب با ما همراه باشید تا دستور پخت یک غذای خوشمزه با چاشنی سیر را به شما یاد دهیم.
طرز تهیه سیب زمینی با چاشنی سیر
این غذا برای یک برانچ یا شام آسان عالی است. اندازهگیریها در مقیاس (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری) و قاشق چایخوری (نه قاشق) [3 وعده / 40 قطعه] ✤ خمیر سیبزمینی - 440 گرم، 2 سیبزمینی (وزن با پوست) - 200 گرم نشاسته سیب زمینی - 150 میلی لیتر آب ✤ ادویه - 14 گرم (0.7 قاشق غذاخوری) سیر خرد شده - 4 گرم (1 قاشق غذاخوری) پودر فلفل قرمز - 3 گرم (1 قاشق غذاخوری) شکر - 32 گرم (4 قاشق غذاخوری) سس سویا - 9 گرم (1 قاشق غذاخوری) - 24 قاشق غذاخوری سبز خرد شده 3 قاشق غذاخوری روغن آووکادو (می توان از روغن پخت و پز استفاده کرد) نکته - بهتر است از سیر خرد شده برای طعم دادن استفاده کنید تا آسیاب شده. - مقدار آب بسته به نحوه آب پز شدن سیب زمینی ممکن است متفاوت باشد. مراحل را مانند کلیپ انجام دهید و از آن لذت ببرید.