دستور پخت کیک شیشه ای در کمترین زمان
کیک شیشه ای نوعی کیک ساده و خوشمزه است که به دلیل پخت در ظرف شیشه ای به این نام معروف شده است. این کیک با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می شود و انتخابی مناسب برای پذیرایی از مهمانان است.
روش پخت کیک شیشه ای بدون فر و همزن
کیک شیشه ای یکی از سادهترین و سریعترین روشهای پخت کیک است. این کیک به فر نیاز ندارد و با استفاده از یک قابلمه و شیشه دردار میتوانید آن را تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه کیک شیشه ای:
- آرد: 1 و 1/2 پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- شیر: 1/2 پیمانه
- روغن: 1/4 پیمانه
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- شکر قهوه ای: 1/4 پیمانه (اختیاری)
- پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری (اختیاری)
طرز تهیه کیک شیشه ای:
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
در ظرفی دیگر، شکر و تخم مرغ ها را با چنگال به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پف دار شود.
شیر، روغن و وانیل را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به مواد تر اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
1/3 از مواد کیک را داخل ظرف شیشه ای مورد نظر بریزید.
شکر قهوه ای و پودر دارچین را مخلوط کنید و روی 1/3 از مواد کیک بپاشید.
باقی مانده مواد کیک را داخل ظرف شیشه ای بریزید.
برای پخت بدون فر:
قابلمه ای را تا نیمه پر از آب کنید و روی شعله متوسط قرار دهید.
ظرف شیشه ای حاوی کیک را داخل قابلمه قرار دهید.
درب قابلمه را بگذارید و به مدت 40 تا 50 دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد.
نکات تکمیلی جهت تهیه کیک شیشه ای:
می توانید به جای شکر قهوه ای و پودر دارچین از مواد دلخواه دیگر مانند پودر کاکائو، مغزها یا میوه های خشک استفاده کنید.
برای اطمینان از پخت کیک، خلال دندانی را داخل کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته شده است.
کیک شیشه ای را می توانید در یخچال نگهداری کنید.
امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و کیک شیشه ای خوشمزه ای تهیه کنید.