نان ترکی: خوشمزه ترین و آسان ترین نانی که تا به حال درست کرده اید!
در این مقاله قصد داریم با هم نان ترکی یاد بگیریم و در خانه درست کنیم.
طرز تهیه نان ترکی
500 گرم (1 پوند) آرد؛150 میلی لیتر (5 اونس) شیر گرم؛150 میلی لیتر (5 اونس) آب گرم؛1 قاشق چایخوری نمک؛2 قاشق غذاخوری مخمر خشک؛3 قاشق غذاخوری روغن زیتون؛جعفری خرد شده، فلفل چیلی.
روش: آرد را با نمک و مخمر مخلوط کنید. آب گرم و شیر را اضافه کنید و ورز دهید تا مایعات جذب شوند.روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر صافی به دست آید (حدود 10 دقیقه).خمیر را به شکل توپ در آورید و روی آن را با روغن نباتی بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود در جای گرم قرار دهید.وقتی خمیر بالا آمد، آن را به 6 برش دهید و هر تکه را به شکل توپ در آورید.هر یک از نانها را پهن کنید و روی تابهای که از قبل گرم شده قرار دهید.روی حرارت متوسط رو به بالا 5-6 دقیقه (هر طرف 2.5-3 دقیقه) بپزید. وقتی هر نان تخت را برمیگردانید، باید برنج بالا بیاید تا یک جیب در وسط ایجاد شود. هر نان داغ داغ را با برس روغن بمالید، سپس روی آن را با جعفری و تکه های فلفل چیلی بریزید.