تا حالا کیک به این خوشمزه ای نخوردم / کیکی که در دهان شما آب می شود!
این کیک به قدری خوشمزه است که مهمانان آن را از دستان شما خواهند ربود. دستور العمل این کیک ساده و خوشمزه است.
طرز تهیه کیک بلوبری و خامه
تعجب خواهید کرد که یک کیک چقدر می تواند آسان و خوشمزه باشد. این کیک دنیا را دیوانه کرده است زیرا خوشمزه است. در نتیجه یک دسر بسیار زیبا و خوش طعم روی میز ظاهر می شود!!! همه چیز را مطابق دستور العمل ویدیویی دنبال کنید و موفق خواهید شد. مواد لازم: توجه: حجم فنجان 250 میلی لیتر برای خمیر: 5 عدد زرده تخم مرغ یک پیمانه نمک. 60 گرم (4 قاشق غذاخوری) شکر 40 گرم (3 قاشق غذاخوری) کاکائو 45 گرم (3 قاشق غذاخوری) آب 80 گرم (1/2 فنجان) آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 5 عدد سفیده تخم مرغ 60 گرم (4 قاشق غذاخوری) شکر تابه فر 28x18 سانتی متر بپزید. (356 ℉) به مدت 25 دقیقه
برای خامه: 2x9 گرم (3 قاشق غذاخوری) ژلاتین 2x60 گرم (4 قاشق غذاخوری) آب سرد 600 گرم (2+1/4 فنجان) پنیر خامه ای 240 گرم (2 فنجان) پودر قند 500 گرم (5 فنجان) زغال اخته 60 گرم (4 قاشق غذاخوری) شکر 2 قاشق غذاخوری آب لیمو 2×250 گرم (1 + 1/4 فنجان) خامه 33 درصد چربی 3 گرم (2 قاشق چایخوری) ژلاتین 20 گرم (1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری) آب سرد 3 ساعت در یخچال بگذارید.