طرز تهیه نان پاسکا خانگی خوشمزه و پف دار


طرز تهیه نان پاسکا خانگی خوشمزه و پف دار

طرز تهیه نان پاسکا یا نان عید پاک : در ادامه این بخش با ما همراه باشید تا با دستور تهیه ساده نان پاسکا آشنا شوید.

طرز تهیه نان پاسکا ساده و خوشمزه

نان پاسکا یا نان عید پاک در واقع یک نوع شیرینی یونانی می ‌باشد که دارای طرز تهیه خاص خود است. این نان برخلاف سایر انواع نان که برای پخت آن ‌ها از تنور استفاده می ‌شود معمولا با فر پخت می‌شود و یک نان بسیار نرم و بسیار خوشمزه و مقوی می ‌باشد که دارای طرفداران زیادی در سراسر جهان است.

مواد لازم برای تهیه نان پاسکا

۲ فنجان شیر
شکر ۱/۲ پیمانه
دو قاشق چای خوری نمک
۳ عدد کره کوچک
مخمر خشک فوری
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ فنجان آب گرم (حداکثر داغ تر از ۱۱۰ درجه)
۳ عدد تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
۸ فنجان آرد همه منظوره
۱ فنجان شیر (یا ۱ زرده تخم مرغ)

نان پاسکا

روش درست کردن نان پاسکا

سه تابه گرد (۷*۳ اینچ) را چرب کرده و کنار بگذارید.

در یک قابلمه کوچک، شیر، ۱/۲ پیمانه شکر، نمک و کره را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا کره و شکر ذوب شوند. خنک تا ولرم (با دمای ۱۱۰ درجه فارنهایت بیشتر نباشد) و کنار بگذارید.
مخمر و ۱ قاشق غذا خوری شکر را در آب گرمی که در یک کاسه یا کاسه همزن گرم شده قرار داده‌‌ اید، حل کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بماند.

تخم مرغ، مخلوط شیر ذخیره شده و ۱/۴ فنجان آرد را اضافه کنید با سرعت ۲ به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید.
با سرعت ۲ به هم زدن ادامه دهید، سپس هر بار ۱/۲ فنجان آرد باقی مانده را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه یا تا زمانی که خمیر یک دست شود .

به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که خمیر صاف و کش دار شود به هم زدن ادامه دهید. در لمس چسبناک خواهد بود.
خمیر را در یک کاسه روغنی بریزید و روی آن را چرب کنید. روی آن را بپوشانید و حدود ۱ تا ۲ ساعت یا تا زمانی که دو برابر شود در جای گرم بگذارید. خمیر را باز کنید و به یک سوم تقسیم کنید و از هر کدام یک تکه خمیر نگه دارید برای تزئین.

طرز تهیه نان پاسکا

هر سومین تکه خمیر را در قالب ‌های آماده شده به شکل نان گرد در آورید. با استفاده از خمیر نگه داشته شده ، با یک ضربدر در مرکز یا قیطان دور لبه تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و ۱ تا ۲ ساعت یا تا زمانی که دو برابر شود در جای گرم بگذارید.
فر را روی دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. خمیر را به آرامی با شیر یا زرده تخم مرغ بمالید. به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ‌ای طلایی شود و دماسنج آنی ۱۹۰ درجه فارنهایت را ثبت کند بپزید. بلافاصله از ماهی تابه خارج کنید و روی توری سیمی خنک کنید.

بعد از اینکه خمیر برای اولین بار ور آمد، برای هر نوبت ۱/۴ فنجان از خمیر را باز کنید. بقیه را چند دقیقه با پوشانده بگذارید.
هر قسمت را در یک طناب ۱۰ اینچی بغلتانید. یک گره با انتهای کوتاهی که برای سر و یک انتهایی بلند از دم بیرون زده است، ایجاد کنید. گره را طوری قرار دهید که به نظر برسد بال‌ها به سر چسبیده و سر در حالت عمودی قرار گیرد.
سر را طوری تنظیم کنید که یک منقار و پاکت تشکیل دهد (نوک ساقه را قطع کنید) یا ۱/۶ کشمش برای چشم. آن را روی یک ورقه شیرینی چرب شده قرار دهید. لبه‌ ها را کمی صاف کنید و ۳ تا ۴ بریده بر روی آن‌ ها قرار دهید، مراقب باشید تا خمیر را نبرید تا ظاهر پرهای دم پیدا کند.
روی آن را بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. با برس شیر یا زرده تخم مرغ بپزید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌‌ای طلایی شود بپزید.

منبع : فارسی بیوتی



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!