طرز تهیه پاپ کورن صورتی با طعم توت فرنگی !
اگر به طعم های متفاوت و تست کردن مزه های جدید علاقه دارید در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاپ کورن متفاوتی را به شما نشان دهیم .
پاپ کورن با طعم توت فرنگی
آماده کردن پاپ کورن خوشطعم فرمول دقیقی ندارد. همه میدانند که برای تهیه این خوراکی پرطرفدار باید کف قابلمه را خوب چرب کنند و روی حرارت زیاد قابلمه را داغ کنند، سپس ذرتها را با کمی نمک در قابلمه بریزند و درش را ببندید.با همین روش دانههای زرد تند تند باز میشوند و به در قابلمه میخورند، اما این همه ماجرا نیست. برای درست کردن پاپ کورن حرفهای باید به خودتان فرصت آزمون و خطا بدهید. چند باری دانهها را بسوزانید و چند بار آنها را سفت از روی حرارت بردارید تا بالاخره روش خاص خودتان را برای باز کردن ذرتها پیدا کنید. این بار بیایید مانند کلیپ از توت فرنگی برای طعم دار کردن و رنگ صورتی استفاده کنید.