انواع پاستا؛ 55 پاستای محبوب در تمام دنیا


انواع پاستا؛ 55 پاستای محبوب در تمام دنیا

چه به فکر شام مناسبی برای خانواده هستید و چه شام مهمانی کنار دوستان و اقوام، می‌توانید از انواع پاستا که در این صفحه معرفی شده‌اند، یکی را انتخاب کنید. اگر شام ساده‌ای برای لذت بردن در کنار خانواده می‌خواهید، به سراغ انواع پاستا ساده مانند سس...

چه به فکر شام مناسبی برای خانواده هستید و چه شام مهمانی کنار دوستان و اقوام، می‌توانید از انواع پاستا که در این صفحه معرفی شده‌اند، یکی را انتخاب کنید. اگر شام ساده‌ای برای لذت بردن در کنار خانواده می‌خواهید، به سراغ انواع پاستا ساده مانند سس گوجه‌فرنگی گیلاسی کبابی با اسپاگتی بروید؛ اگر هم می‌خواهید شام مفصل‌تری برای مهمانی دوستانه تدارک ببینید، لازانیای گوجه‌فرنگی و ریحان با گوشت را امتحان کنید.

راهنمای مطالعه نمایش

حتما بخوانید:

خلاصه اینکه از ماکارونی و پنیر پُرچرب گرفته تا فتوچینی آلفردوی خوشمزه، مسلما خانواده و مهمانان‌تان از یکی از انواع پاستا که در این صفحه برایتان گرد آورده‌ایم، لذت خواهند برد.

۱. گوجه‌فرنگی تازه، سوسیس و پاستا پنه

گوجه‌فرنگی تازه، سوسیس و پاستای پکورینو، از انواع پاستا

گوجه‌فرنگی‌های رسیده، سس گوجه‌فرنگی تازه‌ای پخته روی مخلوط سوسیس و پاستا پنه طعمی فوق‌العاده خلق خواهد کرد. پاستا پنه با گوجه‌فرنگی و سوسیس مزهٔ فوق‌العاده‌ای دارد و که احتمالا هرکسی با هر سلیقه‌ای از آن لذت خواهد برد.

۲. سالاد اورتزوی مدیترانه‌ای با سس وینگرت فتا

سالاد اورتزوی مدیترانه‌ای با سس وینگرت فتا، از انواع پاستا

پاستا اورتزو (Orzo) پایهٔ چندین دستورتهیهٔ مختلف است. در میان آن‌ها، سالاد اورتزوی مدیترانه‌ای با سس وینگرت فتا (Feta Vinaigrette) طعم دیگری دارد، و پُر از مواد اولیهٔ خوشمزه است. پیاز قرمز تُردی به آن می‌دهد، و ترکیب کنگر فرنگی، پنیر فتا و زیتون کالاماتا (Kalamata)، مزهٔ نمکینی به این سالاد اضافه می‌کند.

۳. ماکارونی و پنیر پُرچرب

ماکارونی و پنیر سبک و پُرچرب، از انواع پاستا

وقتی صحبت از غذای سریع می‌شود، چیزی بهتر از ماکارونی و پنیر (Mac and Cheese) وجود ندارد، و این «سرعت» اصلا باعث نمی‌شود این غذای خوشمزه، مغذی هم نباشد؛ یک وعدهٔ معمول از این غذا، می‌تواند حاوی کالری موردنیاز برای نصف روز و چربی اشباع دو روز آدم باشد! البته اگر رژیم دارید بهتر است سراغ مدل دیگری از این غذای خوشمزه بروید. یعنی ماکارونی و پنیری که در آن به‌جای سس چرب و سنگین معمول، از کدو گردویی (نوعی کدو حلوایی که گوشت آن زرد است و شکلی ناقوس‌مانند دارد) استفاده شده باشد. این کدو در ترکیب با شیر کم‌چرب و ماست یونانی، طعم چرب و شیرینی به غذا می‌دهد، و وقتی مقداری سبزی به آن اضافه شود، رنگ و حالت چربیِ سس چدار را منتقل می‌کند! خیلی از کسانی که کدو گردویی را در این غذا امتحان کرده‌اند، معتقدند بسیار خوشمزه است.

۴. زیتی پخته و سبزیجات تابستانی

زیتی پخته و سبزیجات تابستانی، از انواع پاستا

سبزیجات تابستانی همچون کدو، کدو سبز و گوجه‌فرنگی، رنگ‌های دل‌چسبی به زیتی (Ziti) پخته می‌دهند. این پاستای خوشمزه با انواع دیگر سبزیجات تابستانی هم تهیه می‌شود.

۵. فارفاله با سس قارچ وحشی پُرچرب

فارفاله با سس قارچ وحشی پُرچرب، از انواع پاستا

دستورتهیهٔ فارفاله (Farfalle) به خاطر طعم و بافت فوق‌العاده و پُرچربش، بسیار مورد توجه است. ترکیبی از قارچ‌های عجیب‌وغریب، از جمله: شیتاکه (Shiitake)، کرمنای (Cremini)، و قارچ‌های صدفی (Oyster Mushroom). البته امکان استفاده از قارچ‌های معمولی یا همان قارچ کرمنای هم وجود دارد. طرفداران فارفاله با سس قارچ وحشی، معتقدند این بهترین دستورتهیهٔ پاستاست؛ به سرعت آماده می‌شود مورد پسند همه قرار می‌گیرد.

۶. سالاد جوجهٔ کبابی و پاستای پاپیونی

سالاد جوجهٔ کبابی و پاستای پاپیونی، از انواع پاستا

طعم و همین‌طور بافت متفاوت سالاد جوجهٔ کبابی و پاستای پاپیونی (Bow Tie) که از کرفس تُرد، پیاز، گردو، پاستای جویدنی، مرغ لطیف و دانه‌های آبدار انگور تشکیل شده، آن را به انتخاب دل‌چسبی برای شام دورهمی، یا حتی ناهار در محل کار تبدیل کرده است.

۷. پاستا با مارچوبه، گوشت و دانهٔ کاج

پاستا با مارچوبه، گوشت و دانهٔ کاج، از انواع پاستا

عاشق طعمی خواهید شد که لیمو ترش و مارچوبه تازه به این پاستا اضافه می‌کنند! دانه‌های کاج در این غذا بسیار خوشمزه هستند، اما بعضی‌ها به جای دانهٔ کاج از گردو هم استفاده می‌کنند. این پاستا فوق‌العاده‌ است، طعم‌های فراوانی را کنار هم دارد. کسانی که طعم این پاستا را چشیده‌اند، به مشتری پروپاقرص آن تبدیل شده‌اند!

۸. فتوچینی آلفردو با گوشت

فتوچینی آلفردو با گوشت، از انواع پاستا

تکه‌های گوشت کبابی، طعم فوق‌العاده‌ای به فتوچینی آلفردو (Fettuccine Alfredo) می‌دهند.

۹. لازانیای گوجه‌فرنگی و ریحان با گوشت

لازانیای گوجه‌فرنگی و ریحان با گوشت، از انواع پاستا

به‌جای ریکوتای (Ricotta) پُرچرب که معمولا در دستورتهیه‌های سنتی این پاستا استفاده شده، پنیر کوتاژ (Cottage Cheese) یا پنیر کلبهٔ کم‌چرب را با پنیر خامه‌ای بدون چربی این پاستا را کمی رژیمی می‌کند. خوردن غذای پروپیمانی مثل لازانیا احساس سنگینی در آدم به وجود می‌آورد، اما این لازانیا سبک و در عین حال خوشمزه‌ است.

حتما بخوانید: طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با روشی سریع و آسان؛‌ حرفه‌ای آشپزی کنید

۱۰. اورکیه‌ته با نخودفرنگی، میگو و سس باترمیلک و سبزی

اورکیه‌ته با نخودفرنگی، میگو و سس آب‌دوغ و سبزی، از انواع پاستا

پاستای اورکیه‌ته (Orecchiette) با نخودفرنگی، میگو و سس باترمیلک (پس‌آب کره) و سبزی برای پیک‌نیک یا دورهمی‌های ساده عالی است. بعضی‌ رستوران‌ها به جای پاستای اورکیه‌ته از پاستای صدفی هم استفاده می‌کنند.

۱۱. پاستای پاپیونی با گوجه‌فرنگی، فتا و سس بالزامیک

پاستای پاپیونی با گوجه‌فرنگی، فتا و سس بالزامیک، از انواع پاستا

این غذا حبه‌های سبز انگور دارد، جالب نیست؟! این حبه‌های آبدار، تُرد و شیرین در کنار گوجه‌فرنگی قرار می‌گیرند و کنتراست خوشمزه‌ای با مزهٔ چرب فتا خلق می‌کنند! به‌جز مارچوبه‌هایی که در ماهی‌تابه کبابی شده‌اند، هر سبزی سرخ‌شده یا کبابی‌شدهٔ دیگری هم با کمی سیر، نمک و فلفل، کنار این غذا جواب می‌دهند؛ اسفناج، کلم بروکلی یا حتی کلم هم در کنار آن خوشمزه می‌شود.

۱۲. بوکاتینی با قارچ

بوکاتینی با قارچ، از انواع پاستا

آنچه باعث خوشمزگی بوکاتینی (Bucatini) با قارچ می‌شود، قارچ‌های مختلف آن است، از جمله: قارچ‌های تیره‌سر (Penny Bun). در این پاستا گوشت وجود ندارد، اما به‌خاطر عطر و طعم قارچ‌ها، پنیر پارمیجانو (Parmesan) و روغن قارچ دنبلان (Truffle Oil)، اصلا متوجه‌اش نمی‌شوید. مقداری خامه هم این سس را حسابی خوش‌مزه‌تر می‌کند.

۱۳. سالاد پنهٔ مارچوبه و گوجه‌فرنگی کبابی با پنیر بُز

سالاد پنهٔ مارچوبه و گوجه‌فرنگی کبابی با پنیر بُز، از انواع پاستا

سبزی‌های خشک طعم گیاهی خاصی به سسِ این سالاد پنه (Penne) می‌دهند. این غذا را بلافاصله پس از آماده شدن سرو می‌کنید؛ اگر هم می‌خواهید سالاد پاستای سرد داشته باشید، آن را پوشانده و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید تا سرد شود.

۱۴. بولونیز قارچ

بولونیز قارچ، از انواع پاستا

پاستای بولونیز (Bolognese) قارچ پُر از گوشت و چربی است. موقع پختن بوی فوق‌العاده‌ای دارد که بیشتر به‌خاطر عطر قارچ‌های داخلش است. بعضی از طرفداران این پاستا، مشتری پروپاقرص بوی آن هستند!

۱۵. کاربونارای مارچوبه و مرغ

کاربونارای مارچوبه و مرغ، از انواع پاستا

پاستای کاربونارا (Carbonara) به‌طور سنتی با سفیدهٔ تخم مرغ خام و خامهٔ زده درست می‌شود. البته برای تهیهٔ شکل سبک‌تری از آن، می‌توان جایگزین تخم‌مرغ و شیر تغلیظ‌شدهٔ بدون چربی هم استفاده کرد. جایگزین‌های تخم‌مرغ معمولا پاستوریزه بوده و ریسک کمتری هم دارد که حاوی باکتری باشند. این غذا را بلافاصله سرو کنید؛ اگر بین آماده شدن و سرو غذا فاصله بیفتد، ممکن است سس بیش از اندازه غلیظ شود.

۱۶. پنه با سوسیس، بادمجان و فتا

پنه با سوسیس، بادمجان و فتا، از انواع پاستا

در این پاستای دل‌چسب، سوسیس گوشت، بادمجان رسیده، و فتای خوشمزه کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و نتیجه غذایی خوشمزه‌ می‌شود. آن‌هایی که بادمجان دوست ندارند هم در این پاستا عاشقش می‌شوند!

۱۷. فارفاله با گوجه‌فرنگی، پیاز و اسفناج

فارفاله با گوجه‌فرنگی، پیاز و اسفناج، از انواع پاستا

این پاستای مدیترانه‌ای بدون گوشت و ساده مناسب شام است و همهٔ اعضای خانواده دوستش دارند. باقیماندهٔ آن برای ناهار و شام روز بعد هم بسیار خوشمزه می‌شود! این غذا با گوشت مرغ کامل‌تر می‌شود، اما دستورتهیهٔ اصلی بدون گوشت هم کاملا سیرکننده است.

۱۸. فرا دیاولوی میگو

فرا دیاولوی میگو، از انواع پاستا

فرا دیاولوی (Fra Diavolo) میگو اغلب غذای بسیار تندی است. برای تهیهٔ این پاستای کلاسیک تندوتیز، از میگوهای اندازهٔ متوسط استفاده می‌شود.

۱۹. فتوچینی سوسیس، گوجه‌فرنگی و شابانک

فتوچینی سوسیس، گوجه‌فرنگی و شابانک، از انواع پاستا

پاستای فتوچینی (Fettuccine) سوسیس، گوجه‌فرنگی و شابانک طی ۲۰ دقیقه آماده می‌شود؛ از آنجا که راحت و سریع است، و مواد اولیه‌ای همچون شابانک (Arugula) فلفلی و سوسیس دارد، طرفداران زیادی هم برای خود دست‌وپا کرده است. اگر می‌خواهید کمی نمکین هم بشود، پنیر رومانوی (Romano) رنده‌شده روی آن بپاشید.

حتما بخوانید: طرز تهیه چیکن استراگانف رژیمی با ماست یونانی

۲۰. پاستای کدو گردویی کبابی و گوشت

پاستای کدو گردویی کبابی و گوشت، از انواع پاستا

در این پاستا، گوشت کنار کدوی گردویی قرار می‌گیرد و غذایی درست می‌کند که هم می‌توانید بلافاصله سرو کنید، و هم پیشاپیش آماده کرده و فریز کنید. کسانی که این پاستا را امتحان کرده‌اند، می‌گویند عالی است! کدوی گردویی کبابی، رزماری، گوشت و پنیر ترکیب فوق‌العاده‌ای کنار هم تشکیل می‌دهند.

۲۱. سس گوجه‌فرنگی گیلاسی با اسپاگتی

سس گوجه‌فرنگی گیلاسی با اسپاگتی، از انواع پاستا

در این پاستای چشم‌نواز، گوجه‌فرنگی‌های شیرین و رسیده در سس محلی غلت می‌خورند. برای اینکه این پاستا به زیباترین شکل خود باشد، از گوجه‌فرنگی‌های رنگارنگ استفاده می‌کنند.

۲۲. سالاد پاستای مونتری جک فلفلی

سالاد پاستای مونتری جک فلفلی، از انواع پاستا

سالاد پاستای مونتری جک (Monterey Jack) فلفلی طی ۲۰ دقیقه آماده می‌شود؛ هم به‌عنوان پیش‌غذا خوب است و هم کنار غذای اصلی؛ طعم و عطرهای فراوانی هم دارد. طرفداران این پاستا عاشق قابلیت تغییر آن به شکل‌های مختلف هستند؛ می‌توانید با هر سبزیجاتی که دم دست دارید، آن را درست کنید. در این سالاد پاستا از آچینی دی پیه (Acini di pepe) یا همان پاستاهایی که شبیه مهره‌های کوچک هستند، یا از دیتالینی (Ditalini) که ماکارونی‌های لوله‌شکل بسیار کوتاه هستند، و یا هر پاستای کوچک دیگری استفاده می‌شود.

۲۳. فتوچینی با قارچ و فندق

فتوچینی با قارچ و فندق، از انواع پاستا

پاستای تازه کنار سس جوی ساده‌ قرار می‌گیرد و ترکیب فوق‌العاده‌ای را شکل می‌دهد. سس این پاستا بافت نرم آن را طوری می‌پوشاند که خوش‌مز‌گی و زیبایی آن اصلا تحت‌تأثیر قرار نمی‌گیرد. این پاستا مناسب کسانی است که به دنبال غذاهای خوشمزهٔ بدون گوشت هستند.

۲۴. پاستا یونانی با کوفتهٔ قلقلی

پاستا یونانی با کوفته قلقلی، از انواع پاستا

این نوع اسپاگتی و کوفتهٔ قلقلی، از پاستای شبیه برنج، گوشت چرخ‌کردهٔ بره و پنیر فتای تندمزه تشکیل شده است.

۲۵. کاواتاپی با گوشت و سبزیجات تابستانی

کاواتاپی با گوشت و سبزیجات تابستانی، از انواع پاستا

کاواتاپی (Cavatappi) با گوشت و سبزیجات تابستانی، غذایی سبک و خوشمزه‌ است. برای رنگ دادن به این پاستا، از هر سبزیجاتی استفاده می‌کنند. پاستای کاواتاپی با گوشت را با سالاد سبزیجات سرو می‌کنند.

۲۶. پاستای پامودورو

پاستای پامودورو یکی از پاستاهای کلاسیک ایتالیایی است که با سس گوجه‌فرنگی تازه، ریحان، و پنیر پارمزان سرو می‌شود. این پاستا به دلیل سادگی و طعم طبیعی گوجه‌فرنگی مورد علاقه بسیاری است. استفاده از گوجه‌فرنگی‌های رسیده و معطر، همراه با روغن زیتون بکر و ریحان تازه، این پاستا را به انتخابی خوشمزه و سبک برای یک شام ساده تبدیل کرده است.

۲۷. پاستای آلا نورما

این پاستای محبوب سیسیلی با ترکیب سس گوجه‌فرنگی، بادمجان سرخ‌شده، و پنیر ریکوتا سالاتا، طعمی خاص و منحصر‌به‌فرد دارد. بادمجان‌های سرخ‌شده بافتی لطیف و طعمی عمیق به این پاستا می‌بخشند که با طعم شیرین گوجه‌فرنگی و نمکین پنیر ترکیب شده و یک غذای فوق‌العاده خوشمزه را خلق می‌کند.

۲۸. پاستای پوتانسکا (اسپاگتی آلا پوتانِسکا)

پوتانسکا یک پاستای تند و عطرآگین است که با سس گوجه‌فرنگی، زیتون، کاپر، و سیر تهیه می‌شود. این پاستا در کنار اسپاگتی یا پنه سرو شده و با طعم‌های تند و نمکی، گزینه‌ای ایده‌آل برای عاشقان غذاهای دریایی و پر از ادویه محسوب می‌شود. طعم‌های قوی و جسورانه این پاستا آن را به یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی تبدیل کرده است.

۲۹. پاستای پستو آلفردو

این پاستا ترکیبی از دو سس محبوب پستو و آلفردو است که با فتوچینی یا پنه سرو می‌شود. سس خامه‌ای آلفردو با عطر ریحان پستو ترکیب شده و یک سس بی‌نظیر و غنی را می‌سازد که مناسب مهمانی‌ها و شام‌های خاص است. این پاستا با پنیر پارمزان و فلفل سیاه تازه، طعمی عالی دارد.

۳۰. پاستای آلیو اولیو

این پاستای ساده و کلاسیک ایتالیایی از سیر، روغن زیتون، فلفل قرمز و جعفری تهیه می‌شود. بافت لطیف پاستا و عطر فوق‌العاده سیر و فلفل، طعمی سبک اما بی‌نظیر را به این غذا می‌بخشد. آلیو اولیو به دلیل سادگی و طعم طبیعی، گزینه‌ای ایده‌آل برای یک شام سریع و سبک است.

۳۱. پاستا با سس ترافل

این پاستای لوکس و خوشمزه با سس کرم و روغن ترافل تهیه می‌شود و طعم فوق‌العاده خاصی دارد. طعم قارچ ترافل و عطر کرم غنی، این پاستا را به یکی از غذاهای مورد علاقه افراد با سلیقه خاص تبدیل کرده است. این پاستا به دلیل عطر منحصر‌به‌فردش معمولاً در رستوران‌های شیک سرو می‌شود.

۳۲. پاستای ریگاتونی با سس کرم سیر و قارچ


ریگاتونی با سس کرم سیر و قارچ یک پاستای خامه‌ای و معطر است که با قارچ‌های تازه و سیر تهیه می‌شود. طعم قوی سیر و لطافت قارچ‌ها، بافت خامه‌ای این غذا را تکمیل کرده و گزینه‌ای مناسب برای شام‌های خانوادگی و دوستانه است. این پاستا به سرعت آماده شده و طعم دلپذیری دارد.

۳۳. پاستای صدفی با سس سیب‌زمینی و پنیر پارمزان

این پاستای خاص و منحصر‌به‌فرد با صدف‌های پاستا، سس سیب‌زمینی کرمی، و پنیر پارمزان تهیه می‌شود. بافت خامه‌ای سیب‌زمینی و طعم نمکین پارمزان، ترکیبی دلپذیر از مزه‌ها را به وجود می‌آورد که در کنار هم یک پاستای خاص و لذیذ را شکل می‌دهند.

۳۴. پاستای جامبالایا

پاستای جامبالایا یک غذای تند و پر از ادویه است که با میگو، سوسیس آندوی، و سس گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود. این پاستا با طعم‌های قوی و پرادویه، مناسب کسانی است که عاشق غذاهای تندوتیز هستند. این غذای پر از ادویه‌های سنتی ناحیه لوییزیانا، طعم ویژه‌ای دارد.

۳۵. پاستای کاپرسه

پاستای کاپرسه با ترکیب گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا، و ریحان تازه تهیه می‌شود. این پاستای سبک و تازه، مناسب برای یک شام ساده و خوشمزه است. عطر ریحان و شیرینی گوجه‌فرنگی‌های رسیده، طعمی طبیعی و بی‌نظیر به این پاستا می‌بخشد.

۳۶. پاستای سس لیمو و پنیر پارمزان

این پاستا با سس لیمو و پنیر پارمزان، یک غذای سبک و معطر با طعم لیموی تازه است. عطر و طعم ترش لیمو در کنار پنیر پارمزان و کره، ترکیبی ساده و خوشمزه خلق می‌کند که در هر فصلی از سال می‌توان از آن لذت برد.

۳۷. پاستای گارگانی با سس بلونیز

پاستای گارگانی با سس بولونز از ترکیب پاستای تازه و سس گوشتی بلونیز تهیه می‌شود. این پاستا با سس گوشتی غنی و پنیر پارمزان رنده‌شده سرو شده و یکی از غذاهای مورد علاقه برای شام‌های مفصل به حساب می‌آید. سس بلونیز عطر و طعمی قوی دارد که با پاستای تازه هماهنگ است.

۳۸. پاستای لینگویینی با سس صدف

لینگویینی با سس صدف یک غذای دریایی محبوب است که با صدف‌های تازه، سیر و سس کرم تهیه می‌شود. طعم لطیف و طبیعی صدف‌ها در کنار عطر سیر، این پاستا را به یک انتخاب محبوب برای عاشقان غذاهای دریایی تبدیل کرده است.

۳۹. پاستای پاستیتسیو

پاستیتسیو یک لازانیای یونانی است که با گوشت چرخ‌کرده، ماکارونی و سس بشامل تهیه می‌شود. این پاستای چند لایه بافتی نرم و طعمی غنی دارد که به دلیل استفاده از سس بشامل، کمی خامه‌ای و بسیار خوشمزه است. پاستیتسیو برای مهمانی‌ها و جمع‌های خانوادگی انتخابی عالی است.

۴۰. پاستای پنیر چهارگانه

پاستای پنیر چهارگانه با ترکیب سس پنیرهای پارمزان، گورگونزولا، فونتینا، و ماسکارپونه تهیه می‌شود. این پاستا با طعم غنی و بافت خامه‌ای خود، مناسب برای علاقه‌مندان به پنیر و غذاهای لذیذ است. ترکیب پنیرهای مختلف، طعمی عمیق و لذیذ به این غذا می‌دهد.

۴۱. پاستای راویولی با سس گوجه‌فرنگی و ریحان

راویولی‌های پر شده با پنیر یا گوشت، در سس گوجه‌فرنگی و ریحان تازه غلتانده می‌شوند تا یک پاستای خوشمزه و دل‌پذیر بسازند. طعم شیرین گوجه‌فرنگی و عطر ریحان، این پاستا را به انتخابی عالی برای یک وعده غذای سنتی و کلاسیک تبدیل می‌کند.

۴۲. پاستای تورتیلینی با سس خامه‌ای

تورتیلینی‌های پر شده با گوشت یا پنیر، در سس خامه‌ای و پنیر پارمزان غوطه‌ور می‌شوند. این پاستای خوشمزه و معطر، بافتی نرم و لطیف دارد و مناسب برای یک شام دلپذیر و راحت است. طعم خامه‌ای سس و تورتیلینی‌های پر شده، این غذا را به یکی از پاستاهای محبوب تبدیل کرده است.

۴۳. پاستای پستو وگان

این پاستا با سس پستو که از ریحان تازه، بادام هندی، سیر، آب لیمو و روغن زیتون تهیه شده، یک گزینه سالم و وگان است. این سس خوشمزه با پاستای انتخابی شما مخلوط می‌شود و طعمی معطر و تازه را به ارمغان می‌آورد. استفاده از بادام هندی به جای پنیر پارمزان، این پاستا را کاملاً وگان کرده و در عین حال طعم کرمی و دلپذیری به غذا می‌بخشد.

۴۴پاستای پنه با سبزیجات کبابی (پاستای ویژه وگان‌ها)

پاستای پنه با ترکیبی از سبزیجات کبابی مانند بادمجان، کدو سبز، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی گیلاسی تهیه می‌شود. این پاستا با روغن زیتون، سیر و ادویه‌های ساده طعم‌دار شده و یک غذای سبک و سالم را به وجود می‌آورد. سبزیجات کبابی بافتی دلچسب و طعمی طبیعی به پاستا می‌دهند و آن را به یک انتخاب وگان و مغذی برای شام تبدیل می‌کنند.

۴۵. پاستای رشته کدو سبز با سس مارینارا (پاستای رژیمی)

این پاستا به جای استفاده از ماکارونی گندمی، از رشته‌های نازک کدو سبز تهیه می‌شود و با سس مارینارای کم‌چرب و خوشمزه ترکیب می‌گردد. این رشته‌ها بافتی شبیه به پاستا دارد اما بدون کالری و کربوهیدرات بالاست، که این غذا را به یک گزینه عالی برای رژیم‌های کم‌کالری و کم‌کربوهیدرات تبدیل می‌کند.

۴۶پاستای گندم کامل با سس پستو آووکادو (پاستای رژیمی)

این پاستا از گندم کامل تهیه شده و به دلیل فیبر بالا، احساس سیری طولانی‌تری می‌دهد. سس پستو آووکادو به جای سس‌های خامه‌ای سنگین، طعمی کرمی و غنی را با چربی‌های سالم فراهم می‌کند. آووکادو، ریحان، و کمی آب لیمو سس را سبز و خوشمزه کرده و این پاستا را به انتخابی سبک و مغذی برای رژیم‌های سالم تبدیل می‌کند.

۴۷. پاستای پروتئین بالا با سس گوجه‌فرنگی و اسفناج (رژیمی)

این پاستا از نوع پاستای پروتئینی مانند پاستای نخود یا عدس تهیه می‌شود که نسبت به پاستای معمولی، پروتئین و فیبر بیشتری دارد. سس گوجه‌فرنگی کم‌چرب همراه با اسفناج تازه، طعمی سبک و سالم به این غذا می‌بخشد. این پاستا برای کسانی که به دنبال حفظ وزن و افزایش پروتئین در رژیم غذایی خود هستند، بسیار مناسب است.

۴۷. پاستای پروتئین بالا با مرغ گریل شده و بروکلی (پاستای ویژه ورزشکاران)

این پاستا از انواع پروتئینی مثل پاستای نخود، عدس یا لوبیا تهیه شده و با مرغ گریل شده و بروکلی ترکیب می‌شود. این غذا به دلیل محتوای بالای پروتئین و کربوهیدرات‌های سالم، انتخابی عالی برای ورزشکاران است که به دنبال انرژی پایدار و تقویت عضلات هستند. بروکلی نیز با داشتن فیبر و ویتامین‌ها، ارزش غذایی این پاستا را افزایش می‌دهد.

۴۸. پاستای گندم کامل با سس پستو و میگو (پاستای ویژه ورزشکاران)

پاستای گندم کامل به دلیل داشتن فیبر بالا، هضم کندتری دارد و انرژی طولانی‌تری برای ورزشکاران فراهم می‌کند. ترکیب آن با میگو که سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب امگا-۳ است، این پاستا را به غذایی ایده‌آل برای بازسازی عضلات و بهبود عملکرد ورزشی تبدیل می‌کند. سس پستو با بادام هندی و ریحان نیز طعمی عالی و سالم به این غذا می‌بخشد.

۴۹. پاستای پنه با سس آلفردو و توفو (پاستای ویژه ورزشکاران)

این پاستای پروتئین بالا با توفو، یک منبع عالی پروتئین گیاهی، تهیه شده و برای ورزشکارانی که به دنبال رژیم‌های گیاهی و پروتئینی هستند، بسیار مناسب است. سس آلفردو کم‌چرب با استفاده از شیر کم‌چرب و بدون خامه، طعمی خامه‌ای و خوشمزه به پاستا می‌بخشد و در عین حال کالری کمتری دارد. این پاستا به عضله‌سازی کمک کرده و انرژی لازم برای تمرینات ورزشی را فراهم می‌کند.

۵۰. پاستای مینی ماکارونی با سس پنیر و سبزیجات پنهان (پاستای ویژه کودکان)

این پاستا از مینی ماکارونی‌های رنگارنگ تشکیل شده و با سس پنیر کرمی که حاوی سبزیجات پنهان مانند هویج، کدو سبز و گل کلم است، ترکیب می‌شود. ظاهر جذاب و رنگ‌های متنوع این پاستا، کودکان را به خوردن تشویق می‌کند و سبزیجات پنهان شده در سس، ویتامین‌ها و فیبر مورد نیاز بدن آن‌ها را تأمین می‌کند.

۵۱پاستای الفبایی با سس گوجه‌فرنگی خانگی (پاستای ویژه کودکان)

پاستای الفبایی با شکل‌های جذاب و رنگی، برای کودکان بسیار سرگرم‌کننده و خوشمزه است. این پاستا با سس گوجه‌فرنگی خانگی، که از گوجه‌فرنگی‌های تازه، کمی عسل برای طعم شیرین، و ادویه‌های ساده تهیه شده، ترکیب می‌شود. این غذا با طعم ساده و شیرین خود، گزینه‌ای سالم و خوشمزه برای کودکان محسوب می‌شود.

۵۲. پاستای پروانه‌ای با سس خامه‌ای و تکه‌های مرغ (پاستای ویژه کودکان)

این پاستا با شکل پروانه‌ای خود، برای کودکان جذاب است و با سس خامه‌ای سبک و تکه‌های کوچک مرغ تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم ملایم و بافت نرمش، برای کودکان بسیار مناسب است. ترکیب مرغ با پاستا، پروتئین و انرژی لازم را برای رشد و فعالیت کودکان فراهم می‌کند و طعم کرمی سس، این غذا را به یکی از محبوب‌ترین‌ها تبدیل می‌کند.

۵۳پاستای لینگوئینی با سس آووکادو و اسفناج (پاستای ویژه دیابتی‌ها)

این پاستا از نوع پاستای کم‌کربوهیدرات تهیه شده و با سس خامه‌ای از آووکادو، اسفناج و کمی سیر ترکیب می‌شود. آووکادو حاوی چربی‌های سالم و فیبر است که به کنترل قند خون کمک می‌کند. این پاستا با طعم ملایم و کرمی خود، انتخابی مناسب برای افراد دیابتی است که به دنبال غذایی سالم و خوشمزه هستند.

۵۴. پاستای پنه با سس قارچ و بادمجان کبابی (پاستای ویژه دیابتی‌ها)

پاستای پنه از آرد گندم کامل یا پاستای کم‌کربوهیدرات با سس قارچ و بادمجان کبابی تهیه می‌شود. بادمجان و قارچ هر دو دارای فیبر بالا و کالری پایین هستند، که باعث می‌شود این غذا شاخص گلیسمی پایینی داشته باشد. این پاستا طعمی خوشمزه و دلپذیر دارد و می‌تواند به کنترل بهتر قند خون کمک کند.

۵۵. پاستای سبزیجات رشته‌های کدو سبز با سس پستو و گردو (پاستای ویژه دیابتی)

این پاستا با رشته‌های کدو سبز به جای پاستای معمولی تهیه شده و با سس پستو و گردو ترکیب می‌شود. رشته‌های کدو سبز دلیل محتوای کم‌کربوهیدرات و کالری پایین، گزینه‌ای عالی برای دیابتی‌هاست. سس پستو با گردو و ریحان، چربی‌های سالم و فیبر بیشتری به این غذا اضافه می‌کند و باعث احساس سیری طولانی‌تری می‌شود.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مردان با شخصیت چه ویژگی‌هایی دارند؟ 8 ویژگی مردان با شخصیت طبق اصول روانشناسی