ارزون ترین و لذیذ ترین دستور مشترک در تمام کشورهای هرکس یه مدل درست میکنه اسپانیا به نام خودش زده!

سلام خیلی خوش اومدین با ما همراه باشید تا این شیرینی خوشمزه را یاد بگیرید.
طرز تهیه شیرینی اسپانیایی
مواد لازم برای چوروس :آب ۵۵۰ میل به وزن ۴۸۰ گرم دو لیوان دسته دار. سه تخم مرغ کمی نمک ۴۰ گرم شکر کره ۱۰۰ گرم آرد ۲۸۰ گرم به مقدار دولیوان دسته دار و دو بند انگشت سرکه یک دوم ق غ خ
برای سس شکلات: شیر یک لیوان یک بند کمتر ی ق مرباخوری سرخالی نشاسته ۴۰ گرم شکلات تلخ ۶۰ گ شکلات شیری. ممنون از حضور و اعتمادتون نوش جان
منبع: آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل