بخوام خودمو تحویل بگیرم این دستورو درست میکنم و بسیار لذیذ و مقوی کشکول بادام!

منبع خبر / دلگرم / آشپزی / ۰۷-۰۸-۱۴۰۳

بخوام خودمو تحویل بگیرم این دستورو درست میکنم و بسیار لذیذ و مقوی کشکول بادام!

در این مطلب قصد داریم آموزش طرز تهیه کشکول بادام ترکی رو یاد بگیریم با ما همراه باشید.

طرز تهیه کشکول بادام

مواد لازم برای کشکول بادام ترکی : نشاسته ذرت ۳۰ گرم دو ق غذاخوری را با یک لیوان دسته دار .شیر به دمای محیط باز کنیم و کنار بذاریم. شیر داغ نباشه نشاسته گلوله گلوله نشه. یک عدد تخم مرغ به دمای محیط. شکر ۱۰۰ تا ۱۱۰ گرم نصف لیوان . آرد بادام ۱۲۰ گرم یک لیوان دسته دار پر. گودر نارگیل دو نیم ق غ خ حدود دا ۲۵ گرم .شیر یک لیتر و یک لیوان ) کلا برای این دستور یک لیترونیم شیر گرم چرب لازم داریم . پودر وانیل ۵ گرم. خامه صبحانه ۲۰۰ میل یک پاکت. به دمای محیط رسید یعنی خنک شدن سپس داخل یخچال قرار بدیم سه چهار ساعت ببندند و خودشون را بگیرن و طعمشون خوب جا بیفته . برای سرو پودر پسته، بادام و دارچین و گل محمدی. قدردان اعتمادتون هستم. نوش جان. مرسی که هستین دوستون دارم

منبع: آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور و نکاتی کلیدی در تهیه آن