اولین تانک هیدروژنی رادارگریز و بی‌صدا از کره جنوبی


اولین تانک هیدروژنی رادارگریز و بی‌صدا از کره جنوبی

شرکت هیوندای از اولین تانک هیدروژنی رادارگریز و بی‌صدا رونمایی کرد.

اولین تانک هیدروژنی رادارگریز و بی‌صدا از کره جنوبی

به گزارش واحد علم و فناوری خبرگزاری صبح اقتصاد کره جنوبی اولین کشوری است که تانک‌های کاملاً هیدروژنی را توسعه داده است و مستقر می‌کند.

به نقل از آی‌ای، شرکت زیرمجموعه هیوندای کره جنوبی به نام روتم(Rotem) به تازگی از چشم انداز خود برای آینده تانک‌های کره جنوبی با پیشرانه‌های هیدروژنی رونمایی کرده است.

نسخه جدید تانک‌های رزمی سری K ارتش کره جنوبی موسوم به K3 از سلول‌های سوختی هیدروژنی نیرو می‌گیرد و از فناوری‌های پیشرفته دیگری بهره می‌برد تا به یکی از پیچیده‌ترین تانک‌های جهان تبدیل شود.

تانک جدید هیدروژنی K3 با همکاری آژانس توسعه دفاعی کره و سایر موسسات تحقیقاتی فناوری ملی این کشور توسعه یافته است.

این تانک احتمالا تا سال ۲۰۴۰ وارد مرحله تولید می‌شود و اولین تانک در نوع خود در جهان خواهد شد.

سلول‌های سوختی هیدروژنی جایگزین موتورهای دیزلی سری K خواهند شد. این کار به صورت مرحله‌ای انجام می‌شود و نخستین نمونه‌های اولیه دارای موتورهای هیبریدی هیدروژنی و دیزلی خواهند بود.

اعلام خبر ساخت این تانک هیدروژنی تازه‌ترین مورد از سلسله اعلامیه‌های کره جنوبی در مورد هدف گسترده‌تر آن برای جدایی از ماشین‌های جنگی با موتورهای احتراقی است.

نسل جدید تانک‌های هیدروژنی

طبق اعلام شرکت هیوندای، این تانک نسل جدید از تمام قابلیت‌های امروزی فراتر رفته و ماموریت‌های کارآمدتری را با جدیدترین فناوری‌ها برای جنگ‌های آینده فراهم می‌کند.

هیوندای روتم در وبسایت خود توضیح داده است که با تغییر شرایط میدان نبرد، تغییرات بیشتری در قدرت آتش، فرماندهی و کنترل و بقا برای بهینه‌سازی بیشتر و ایجاد حداکثر همکاری رزمی مورد نیاز است.

تانک جدید K3 دارای قابلیت‌های رادارگریز بهبود یافته، فناوری خودران و نابودی هواپیماهای بدون سرنشین(پهپادها) و یک اسلحه اصلی ۱۳۰ میلی‌متری است.

یکی از مقامات شرکت هیوندای روتم گفت: نسل جدید این تانک‌ها با استفاده از سیستم کنترل آتش مبتنی بر هوش مصنوعی، قابلیت حمله پیشگیرانه قوی‌تری خواهد داشت.

این اقدام چیزی بیش از یک حرکت برای پایدارتر کردن دارایی‌های نظامی مانند تانک‌هاست. همچنین پیشرفت‌های نیرومندی ارائه می‌دهد که باید تانک جدید را در میدان نبرد همه‌کاره‌تر و نابودگرتر کند. اولین مورد آن، دارا بودن یک نشانه حرارتی بسیار کاهش یافته به دلیل عدم وجود اگزوز است.

فناوری پیل سوختی همچنین صدای تولید شده توسط تانک را در هنگام حرکت به طور چشمگیری کاهش می‌دهد. همچنین شتاب و تحرک بیشتری را برای تانک فراهم می‌کند، بدون اینکه به مصرف سوخت بسیار بالاتر منجر شود.

این تانک جدید با توجه به قطعات متحرک کمتر، از تعمیر و نگهداری بسیار بهبود یافته نیز بهره‌مند می‌شود. همچنین می‌تواند زمین‌های شیب‌دار و ناهموار را بهتر طی کند.

تانک K3 توسط یک تیم سه نفره شامل یک راننده، یک فرمانده و یک توپچی هدایت خواهد شد. خدمه در یک کپسول زرهی سنگین در نزدیکی جلوی بدنه تانک قرار خواهند گرفت.

هسته اصلی قدرت این تانک، شلیک از یک برجک بدون سرنشین مجهز به یک توپ ۱۳۰ میلی‌متری با قابلیت کنترل از راه دور است که آن را قادر می‌سازد تا با اهدافی تا فاصله ۵ کیلومتری درگیر شود. همچنین دارای بدنه زرهی پیشرفته ساخته شده از ترکیبی از فولاد، سرامیک و کامپوزیت است.

این تانک همچنین دارای موشک‌های هدایت شونده ضد تانک چند منظوره(ATGM) با برد هشت کیلومتر است که شامل حالت‌های پیشرفته برای درگیری‌های در خط دید و فراتر از خط دید است.

همچنین یک ایستگاه تسلیحاتی با قابلیت کنترل از راه دور روی برجک که می‌تواند سلاح‌های از ۱۲.۷ میلی‌متری تا ۳۰ میلی‌متری را در خود جای دهد، این قابلیت‌ها را بیشتر می‌کند.

این تانک دارای فناوری‌های دفاعی پیشرفته از جمله سیستم ضد اقدام فروسرخ جهت‌دار(DIRCM) برای مقابله با موشک‌های دنبال کننده گرما، سیستم حفاظت فعال(APS) و دستگاه پارازیت انداز برای پهپادها خواهد بود.

ضمن اینکه طراحی رادارگریز آن، شناسایی آن را در میدان جنگ بسیار دشوار می‌کند.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

نیما میرزازاد دروازه‌بان سپاهان محروم شد + علت محرومیت