همتی: به مدیران خوب و توانمند در صنعت بیمه نیاز داریم
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نیروی انسانی و زیرساختهای خوبی در بیمه وجود دارد؛ فقط به مدیران توانمند در این صنعت نیاز داریم.
همتی: به مدیران خوب و توانمند در صنعت بیمه نیاز داریم
به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد عبدالناصر همتی امروز (شنبه) در مراسم معارفه «علی جباری» به عنوان مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت سهامی بیمه ایران این مطلب را بیان کرد.
وزیر اقتصاد گفت: نمیشود در هر شرایطی از مدیران خود دفاع کنیم، خیلیها پاسخگو و جوابگو نیستند در حالی که شرکتهای ما باید سودآور باشد.
این عضو کابینه دولت چهاردهم ادامهداد: اگر قرار است شرکتها زیان دهند نیاز به مدیرعامل و هیات مدیره ندارند، مدیران ما باید دقیق باشند و ببینند شرکتهای بیمه کجا سرمایه گذاری می کنند، نمی دانم چرا برخی مطالبات را پیگیری نمی کنند؟
وی ابراز امیدواری کرد شاهد تحول در این شرکت مهم باشیم، زیرا در فصل جدیدی از فعالیت بیمه ایران در آستانه ۹۰ سالگی آن قرار داریم.
تلاش برای خروج بیمه ایران از زیان
همتی گفت: متاسفم که سهم بازاری بیمه ایران و تراز منابع مالی آن در شرایط خوبی نیست، البته بخشی از این مشکل به تحریم ها باز می گردد که صنعت بیمه ما را نیز متاثر کرده است؛ با این وجود باز میتوان کارهای زیادی کرد.
وی اضافه کرد: شرکت های بیمه باید مدیون مردم باشد و وقتی می بینیم مردم می گویند مدیون بیمه هستیم نشان می دهد که حرفه ای عمل نکرده ایم، چرا که اگر حق مردم را درست به جا آوریم این تصور ایجاد نمی شود.
همتی بیانداشت: بیمه ایران با برنامههای توسعهای می تواند جایگاه بیمه کشور را ارتقا دهد، چرا باید بیمه ایران زیانده باشد و ۸۰ درصد پرتفوی بیمه ایران شخص ثالث و اتومبیل باشد در حالی که سودده نیست؟
وی با بیان اینکه بیمه عمر ایران بسیار ضعیف شده است، خاطرنشانکرد: سه سال تورم بالای ۴۰ درصد در کشور داشتیم که باعث شده بیمه عمر خوبی در بیمه ایران نداشته باشیم.
وزیر اقتصاد افزود: در همه دنیا بیمه های عمر جذاب مبتنی بر دارایی برای مردم درست می کنند و من امیدوارم بیمه ایران در این مسیر گام بردارد.
همتی گفت: شرکت بیمه باید سود آور شود و نباید سرمایه گذاری بی ربط داشته باشد و نرخ های نادرست تدوین کند، در حالی که رشد بیمه با درآمد زایی بوجود می آید و نرخ ها باید فنی شود.
وی ادامهداد: منظور من فقط بیمه ایران نیست، بلکه همه بیمه ها مشکلات مشترک دارند و به دلیل رقابت های نادرست رو به نرخ گذاری های نادرست آورده اند، ضمن اینکه باید با فساد به شکل جدی مقابله شود و نباید سرمایهگذاریهای روابطی صورت بگیرد.
همتی اظهار داشت: منظور من تنها بیمه ایران نیست، روی صحبتم با بیمه مرکزی است، همواره پیگیر این موضوع هستم و علاقه مند به این هستم که بیمه ایران سهم بیشتری داشته باشد، چرا که با ۱۵ درصد سهم بازار نمی توان در صنعت بیمه راهبر بود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی بار دیگر بر بیمه های عمر تاکید کرد و گفت: در جهان بیمه ها بر اساس بیمه عمر توسعه یافته اند و بیمه ایران اگر می خواهد سهم بیشتری در بازار داشته باشد، باید متکی بر دارایی بر روی بیمه عمر کار کند.
پرویز خوشکلام خسروشاهی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیر در این مراسم گفت: بیمه ایران سرآمد بیمه های کشور است و از همه توفان ها در ۸۹ سال گذشته با موفقیت عبور کرده است و امیدواریم با حضور مدیریت جدید بتواند توسعه روزافزون داشته باشد.
علی جباری مدیرعامل جدید بیمه ایران نیز اظهار داشت: همتی بیش از ۱۵ سال سکاندار بیمه کشور بوده است و این مساله مسئولیت ما را بیشتر می کند تا بتوانیم عقب افتادگیهای بیمه ایران را جبران کنیم.
وی افزود: باید بتوانیم کسب و کار بیمه را رونق دهیم و نقش بیمه را در اقتصاد ایران بیشتر کنیم.
جباری بیانداشت: بیمه ایران باید به جایگاه نخست خود باز گردد، اصلاحاتی در زمینه های مختلف باید صورت گیرد و عقب افتادگی ها در بیمه های مختلف از جمله بیمه زندگی باید جبران شود.
وی ادامهداد: در کنار نظام بانکی، صنعت بیمه به واسطه تولید اطمینان و امنیت باید بتواند به اقتصاد کشور کمک کند و بیمه ایران به مانند گذشته باید به کمک اقتصاد ایران بیاید؛ به طور مثال در جنگ خلیج فارس، همه پوششهای بیمه ای نفتکشها توسط بیمه ایران انجام شد و در جنگ با عراق نیز همه منازل مسکونی توسط بیمه ایران تحت پوشش بیمه قرار گرفت.
جباری یادآوریکرد: بیمه ایران در آستانه ۹۰ سالگی تاکنون پولی از دولت نگرفته است و این سیاست ادامه خواهد یافت و تلاش ما ارائه خدمات بی نظیر به مردم است.
وی افزود: برندینگ بالا، سرمایه انسانی متخصص و متعهد، مشتریان وفادار، سرمایههای هنگفت ملکی، زیرساخت مناسب در فناوری های روز و اعتماد مردم، از جمله ظرفیت های بیمه ایران است و چشم انداز ما حضور پر قدرت در بازار بیمه ای ایران است تا سهم بازار خود را پس بگیریم، ضمن اینکه بیمهگری تخصصی در اولویت برنامهها و رویکردهای ما قرار دارد.
سیدمحمد ناصر مبرقعی سرپرست پیشین بیمه ایران نیز در این مراسم گفت: بیمه ایران از عدم ثبات مدیریتی رنج می برد و در سه ماه گذشته که سرپرست این سازمان بودم، تلاش کردم به کارکنان بیمه ایران امید دهم که حتما ثبات مدیریتی به این بیمه بر می گردد.
وی گفت: اصلاح اساسنامه و احیای صندوق بازنشستگی از دیگر ضروریات مدیریتی در بیمه ایران است که باید فکری برای آنها کرد.