چگونه شکر به پوست آسیب می‌رساند؟


چگونه شکر به پوست آسیب می‌رساند؟

وقتی انسولین بدن با خوردن غذا‌های شیرین، نوشیدنی‌های شکر دار یا دسر‌ها به مقدار زیاد یا با سرعت زیاد افزایش پیدا کند در بدن و پوست ایجاد التهاب می‌کند. مصرف زیاد شکر باعث شروع فرآیند گلیکاسیون در بدن می‌شود.

آفتاب‌‌نیوز :

همه می‌دانیم که خوردن بیش از حد شکر چقدر برای بدن مضر است. اعتیاد به شکر یک معضل بزرگ و مخرب سلامت بدن است. متاسفانه ضرر‌های شکر نه تنها برای بدن بلکه برای پوست نیز هست.

هنگامی که مقدار زیادی شکلات و دسر می‌خوریم، نوشیدنی‌های شکردار می‌نوشیم، رژیم برنج و نان سفید می‌گیریم و این شکر‌های مخفی در غذا‌ها را وارد بدنمان می‌کنیم. تمام این‌ها در پوستمان به شکل خطوط، چروک ها، شل شدگی پوست زیر چشم و حتی نازک شدن پوست بروز می‌دهند. وقتی یک غذا‌های شکردار مثل پای سیب می‌خورید بدن شما این شکر‌ها یا کربوهیدرات‌ها را تبدیل به گلوکز می‌کند. این گلوکز باعث می‌شود سطح انسولین خون شما افزایش پیدا کند.

وقتی انسولین بدن با خوردن غذا‌های شیرین، نوشیدنی‌های شکر دار یا دسر‌ها به مقدار زیاد یا با سرعت زیاد افزایش پیدا کند در بدن و پوست ایجاد التهاب می‌کند. مصرف زیاد شکر باعث شروع فرآیند گلیکاسیون در بدن می‌شود.

گلیکاسیون زمانی اتفاق می‌افتد که شکر مصرف شده وارد جریان خون شده و با پروتئین‌های پوست اتصال پیدا کرده و ملکول‌های جدیدی به نام محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته تشکیل می‌دهد. این ملکول‌های جدید که برای بدن بسیار مضر هستند شروع به تخریب گروتئین‌های سالم پوست، کلاژن و الاستین‌هایی که باعث جوان ماندن پوست می‌شوند می‌کند. هر چه بیشتر شکر بخوریم بیشتر به پوست خود اسیب می‌رسانیم. در واقع خوردن زیاد شکر یعنی شفافیت کمتر، چروک بیشتر و بدتر شدن مشکلاتی، چون آکنه و روزاسه.

آسیب مرحله به مرحله شکر برای پوست

بعد تمام این خبر‌های بدی که درباره آسیب شکر برای پوست متذکر شدم می‌خواهم درباره مراحل توقف و ترمیم این آسیب‌ها بگویم. در واقع می‌توان عوارض و آسیب‌های شکر بر پوست را کنترل کرد. این کنترل را می‌توان از خوردن و نخوردن بعضی غذا‌ها شروع کرد. الان دیگر باید فهمیده باشید که از دسر‌ها و غذا‌های شکردار اجتناب کنید. مقدار شکر مصرفی شما نباید بیشتر از ۱۰ درصد کالری روزانه باشد. مراقب شکر‌های مخفی در غذا‌های فرآوری شده و غاذ‌های آماده نیز باشید.

همچنین مراقب نوشیدنی‌ها نیز باشید. نوشیدنی‌ها منبع شکر‌هایی هستند که همیشه مراقبشان هستیم. علاوه بر این که باید مراقب مقدار شکر مصرفی خود باشید باید به نحوه غذا پختن خود نیز دقت کنید. وقتی غذا را در حرارت بالای گاز می‌پزید مثل: سرخ کردن، بریان کردن و سرخ کردن ترکیب چربی‌ها و پروتئین‌ها باعث پیری پوست زودرس می‌شود. نکته مهم: یک برنامه غذایی سالم با شکر پایین را دنبال کنید و باز هم تاکید می‌کنم که مراقب شکر‌های مخفی در غذا‌های فراوری شده و غذا‌های آماده باشید.

متوقف کردن آسیب‌های شکر با محصولات مراقبت از پوست

راه دیگر برای حفظ پوست از آسیب‌های شکر استفاده از محصولات مراقبت پوست ضد پیری است. محصولاتی را تهیه کنید که کلاژن را بازسازی می‌کنند و آسیب‌های رادیکال‌های آزاد را متوقف می‌کنند. به عنوان مثال چای سبز یکی از بهترین مواد تشکیل دهنده در این نوع محصولات است که مانع آسیب‌های شکر در پوست می‌شود. این محصولات را روز و شب پس از شستشوی صورت استفاده کنید و پس از آن حتما مرطوب کننده بزنید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

سنگ 16 سانتیمتری از کلیه بیمار در اصفهان خارج شد + عکس