زمینخواران از پردیس نامید شدند !
۱۰۰۰ هکتار از اراضی پردیس در دو منطقه گلدره و سیاه سنگ به نام دولت صادر شد.
آن طور که سرپرست شرکت عمران شهر جدید پردیس اعلام کرده سند حدود ۱۰۰۰ هکتار از اراضی پردیس در دو منطقه گلدره و سیاه سنگ به نام دولت صادر شده که این اقدام میتواند به تعیین تکلیف زمینخواریهای انجام شده در این منطقه منجر شود.
بعد از گذشت حدود ۲۰ سال پیگیری شرکت عمران و اداره منابع طبیعی از اداره ثبت اسناد و املاک، سرانجام سند حدود ۶۰۰ هکتار از اراضی با ماهیت ملی پلاک ۶ گلدره که تاکنون فاقد سند بود، اخذ شد.
احمد مرزبان سرپرست شرکت عمران شهر جدید پردیس با اعلام این خبر گفت: به علت عدم تثبیت مالکیت دولت در گذشته، شاهد زمینخواریهای متعدد در این اراضی بودیم که با تثبیت دولت بر اراضی این پلاک، بسیاری از پروانههای مطرح رسیدگی و در مراجع قضایی تعیین تکلیف خواهد شد.
با تاکید مرزبان، کمی پیشتر نیز با پیگیریهای شرکت عمران پردیس و همکاری اداره ثبت اسناد و املاک، اسناد حدود ۴۲۰ هکتار از اراضی پلاک ۴ فرعی از ۳ اصطلک شامل منطقه سیاهسنگ و جنوب این منطقه اخذ شده بود. اسنادی که با تثبیت مالکیت دولت همراه بود و باعث شد با پیگیری و دستور دادستان شهرستان پردیس، بخشی از تصرفات در اراضی ملی آزادسازی و رفع اثر شود.
سرپرست شرکت عمران پردیس مجموع اسناد صادر شده در مدت کوتاه اخیر را بیش از یک هزار هکتار برشمرد و از ادامه پیگیریهای جدی حقوقی این دستگاه برای مقابله با زمینخواران در شهرستان پردیس خبر داد.
مرزبان همچنین گفت: صدور اسناد برخی از پلاکهای ثبتی که در مرحله برگ تشخیص باقیمانده و یا تبدیل تعدادی از اسناد دفترچهای به تکبرگ در جلوگیری از زمینخواری تاثیر بسزایی خواهد داشت که این مهم در اولویت برنامههای مشترک شرکت عمران و اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان پردیس بوده و در دست اقدام است.
سرپرست شرکت عمران پردیس در پایان تاکید کرد که این شرکت با هرگونه تصرف و تعرض به اراضی ملی به شدت برخواهد کرد و در این راه، حمایت دستگاه قضا و دادستان شهرستان پردیس در برخورد قاطع با زمینخواران قابل تقدیر و تشکر است.
بنابراین گزارش در سالهای اخیر ۶۶۹ هکتار از اراضی ملی پلاک طاهرآباد پردیس نیز که بعضا مورد سوءاستفاده زمین خواران قرار میگرفت حفظ و حراست شد و دهها مورد رفع تصرف صورت گرفت.
با توجه به آب و هوای خوب اراضی شمال شرق و شرق استان تهران، مناطقی مثل لواسان، دماوند، فیروزکوه، رودهن و بومهن همواره مورد تعرض زمینخواران قرار میگیرد. سادهترین روش برای مقابله با این پدیده، تماس شهروندان با سامانه تلفنی ۱۶۵۶ است که به صورت ۲۴ ساعته در اختیار شهروندان قرار دارد.