دستور پخت پلو پوست پرتقال خوشمزه در منزل

منبع خبر / آشپزی / 4 ساعت پیش

دستور پخت پلو پوست پرتقال خوشمزه در منزل

پلو با پوست پرتقال یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که عطر دلنشینی به برنج می‌دهد. برای تهیه این پلو، می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید.

طرز تهیه پلو با پوست پرتقال: یک غذای خوش عطر و طعم

طرز تهیه پلو پوست پرتقال که یک پلو محبوب خانگی است. این پلو طعم متنوع و جدیدی دارد. در ادامه، یکی از روش‌های ساده و پرطرفدار را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم برای پلو با پوست پرتقال :

  • برنج: ۲ پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده: ۱ دوم پیمانه
  • آب پرتقال: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • کره یا روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: به مقدار لازم (حدود ۳/۴ تا ۲ لیوان)

پلو با پوست پرتقال

طرز تهیه پلو با پوست پرتقال:

آماده‌سازی برنج: برنج را بشویید و به مدت یک ساعت در آب نمک خیس کنید. سپس آبکش کرده و آب آن را کاملا بگیرید.

تفت دادن برنج: در یک قابلمه مناسب، کره یا روغن را گرم کنید و برنج را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود.

اضافه کردن مایعات: پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال، نمک و فلفل سیاه را به برنج اضافه کنید و مخلوط کنید.

پخت برنج: آب را به برنج اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و با درب بسته اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

دم کشیدن برنج: بعد از اینکه آب برنج تمام شد، دم کنی را روی قابلمه بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دم بکشد.

طرز تهیه پلو با پوست پرتقال

نکات مهم جهت تهیه پلو با پوست پرتقال:

برای گرفتن تلخی پوست پرتقال، می‌توانید آن را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید و سپس استفاده کنید.

مقدار آب مورد نیاز برای پخت برنج به نوع برنج و میزان آبگیری آن بستگی دارد.

برای طعم‌دارتر شدن پلو، می‌توانید از زعفران دم کرده نیز استفاده کنید.

می‌توانید پلو را با مرغ یا گوشت سرخ شده سرو کنید.

  • نکته: این فقط یکی از روش‌های تهیه پلو با پوست پرتقال است. شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود و مواد موجود در منزل، تغییراتی در دستور پخت ایجاد کنید.

نوش جان!



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

دانلود آهنگ علی زند وکیلی غمگین ترین آهنگ