انقلاب صنعتی چهارم و هوش مصنوعی در محوریت کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری

منبع خبر / فناوری / 4 ساعت پیش

رئیس انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران از برگزاری "هجدهمین کنفرانس ‌ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری" در روزهای ۱۹ و ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: موضوع اصلی این رویداد، انقلاب صنعتی چهارم و هوش مصنوعی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایران اکونومیست، مهدی محمدی امروز دوشنبه؛ سوم دی ماه در نشست خبری هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری اظهار کرد: این کنفرانس در واقع بزرگترین گردهم‌آیی متخصصان و مدیران این حوزه در کشور است که از سال ۱۳۸۵ توسط انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران برگزار می‌شود.

وی با یادآوری اینکه کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری از چهارمین دوره خود در سطح بین‌المللی برگزار می‌شود، افزود: بر همین اساس نیز به منظور ارتقای سطح فناوری و نوآوری در ایران و سایر کشورها اقدامات موثری در این حوزه تاثیرگذار در پیشرفت و توسعه برداشته شده است.

محمدی خاطرنشان کرد: برگزاری این کنفراس تاکنون و به دنبال حمایت از ایجاد و توسعه شبکه متخصصان و فعالان عرصه مدیریت فناوری و نوآوری در ارتقا و بهبود تصمیم‌گیری‌های مرتبط با حوزه علم و فناوری در سطوح ملی و مجموعه‌های فناور فعال، کمک شایانی کرده است.

وی ادامه داد: کنفرانس امسال در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود و متخصصان حوزه مدیریت فناوری و نوآوری به شکل حضوری به ارائه و بررسی مقالات برتر این حوزه خواهند پرداخت.

دبیر علمی هجدهمین کنفرانس ملی و چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری بیان داشت: در این رویداد تخصصی، مدیران دستگاه‌های اجرایی و صنعتی، توسعه‌دهندگان کسب‌وکار، سرمایه‌گذاران، شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاهیان گرد هم می‌آیند تا آخرین مسائل و دستاوردهای حوزه فناوری و نوآوری را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

محمدی یکی دیگر از ماموریت‌های اصلی این کنفرانس را ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود: مهم‌ترین دغدغه فعلی ما ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به زمین اقتصاد کشور و پیوند شرکت‌های بزرگ کشور به دانش‌بنیان‌هاست و امیدواریم برای اجرایی‌سازی واقعی قانون جهش تولید دانش‌بنیان، چند پنل تخصصی در این خصوص داشته باشیم.

رئیس انجمن مدیریت نوآوری و فناوری ایران همچنین در پاسخ به سوال ایران اکونومیست در خصوص مهم‌ترین چالش‌های زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور گفت: هیچ اکوسیستمی در دنیا رشد نخواهد کرد مگر اینکه به اقتصاد جهانی متصل شود.

وی افزود: لذا اکوسیستم ایران باید در دو لایه ابتدا به شرکت‌های بزرگ داخلی و دوم به اقتصاد جهانی به منظور جذب سرمایه‌گذاری و توسعه اقدام کند.

محمدی، دومین چالش اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور را ضعف تامین مالی دانست و افزود: حتی منابع تخصیص داده شده موجود و سی‌وی‌سی‌ها (سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی) در کشور بسیار اندک است و این اعداد و ارقام حمایتی به اقتصاد دانش‌بنیان منجر نخواهد شد.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس پروفایل روز مادر _ عکس نوشته مادرانه