کلوچه لاهیجان طعمی که یادها را زنده می کند حتما یک بار امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید!


کلوچه لاهیجان طعمی که یادها را زنده می کند حتما یک بار امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید!

در این مقاله قراره طرز تهیه کلوچه لاهیجان رو قراره یاد بگیریم.

مواد لازم برای کلوچه. ۵۰۰ گرم آرد قنادی. ۱۷۵ گرم پودر قند. ۱۲۰ گرم روغن مایع. ۶۰ گرم شیر خشک قنادی (شیرین). ۱۲ گرم بکینگ پودر. ۱۰ قطره اسانس موز
مواد لازم برای مغز کلوچه. ۲۰۰ گرم آب. ۵۰ گرم شکر. ۵۰ گرم آرد قنادی. ۵۰ گرم پودینگ گردو. ۲۰ گرم روغن مایع. ۳۵ گرم شکر. ۴۰ گرم آرد. ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین. نوک قاشق چایخوری جوز هندی. دمای فر برقی ۱۷۰ و فرگازی ۱۸۰ درجه سانتی گراد مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه. توضیحات کامل داخل ویدئو هست. امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ممنون از همراهی شما ارادت

منبع: ‏fastcookk‏




روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


پیدا شدن مارمولک، این‌بار در نان سنگک