دانش‌آموزان با حضور در انتخابات شورای دانش‌آموزی،روحیه‌ مشارکت و همدلی را به نمایش گذاشتند

دسته‌بندی: انتخابات
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴ آبان ۲۱, چهارشنبه ساعت ۱۶:۵۰۰ رأیبدون امتیاز
دانش‌آموزان با حضور در انتخابات شورای دانش‌آموزی،روحیه‌ مشارکت و همدلی را به نمایش گذاشتند

کرج(پانا)-مدیر مدرسه شهید تیمسار فلاحی ناحیه ۱ کرج گفت:دانش‌آموزان مدرسه شهید تیمسار فلاحی با حضور پرنشاط خود در انتخابات شورای دانش‌آموزی، بار دیگر روحیه‌ مشارکت، همدلی و مسئولیت‌پذیری را به نمایش گذاشتند.

مریم شفقی‌زاده به مناسبت برگزاری انتخابات شورای دانش‌آموزی در گفت‌وگو با پانا بیان کرد:«انتخابات شورای دانش‌آموزی امروز در فضایی سرشار از نشاط و هیجان برگزار شد. در این مراسم، نامزدهای شورای دانش‌آموزی با ارائه‌ برنامه‌ها و شعارهای خود، تلاش کردند تا اعتماد همکلاسی‌هایشان را جلب کنند سپس دانش‌آموزان نیز با رعایت نظم و احترام، در یک فضای سالم و دوستانه، رأی خود را به صندوق انداختند.»

وی افزود:«نامزدهای این دوره در روزهای گذشته با معرفی برنامه‌ها و شعارهای خود، فضای مدرسه را پر از هیجان و رقابت سالم کرده بودند.در طول برگزاری انتخابات، نظم، همکاری و احترام متقابل میان دانش‌آموزان به‌ خوبی رعایت شد و رأی‌گیری در محیطی آرام و صمیمی انجام گرفت.»

شفی‌زاده در پایان گفت:«برگزاری موفق انتخابات شورای دانش‌آموزی در مدرسه شهید تیمسار فلاحی نشان داد که نسل آینده، نسلی متعهد، آگاه و مشارکت‌جو است. بی‌تردید، این شورا می‌تواند با همفکری و همکاری دانش‌آموزان، گامی مؤثر در جهت ارتقای فرهنگی، آموزشی و انضباطی مدرسه بردارد.»

خبرنگار : دانش‌آموز:باران آقائی
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...