زمان به ضرر آمریکا در حال سپری شدن است

دسته‌بندی: مجلستاریخ انتشار: ۱۴۰۵ خرداد ۲, شنبه ساعت ۶:۲۸
زمان به ضرر آمریکا در حال سپری شدن است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بر خلاف فضا سازی های ترامپ و تلاش برای فشار بر جمهوری اسلامی برای تن دادن به توافقی حداقلی تحولات نشان می‌دهد زمان به ضرر آمریکا و ترامپ در حال سپری شدن است.

به گزارش ایلنا، علی خضریان با اشاره به تحولات و گمانه زنی های اخیر در مورد مذاکرات بین ایران و آمریکا اظهار داشت: با توجه به اینکه در چند موضوع مانند مدیریت تنگه هرمز، جبهه مقاومت، عدم امکان خروج مواد هسته ای از خاک کشور هیچ عقب نشینی ای از سوی جمهوری اسلامی ایران انجام نخواهد شد و از طرفی هم سابقه زیاده خواهی آمریکا و تلاش برای فشار از سوی افکار عمومی و تکرار ادعاهای قبلی در فضای رسانه ای، فکر نمی‌کنم به توافقی نزدیک شده باشیم.

وی افزود: به همین دلیل است که ترامپ ادعا می‌کند که ایران برای توافق زمان ندارد و فرا متن این اظهارات این است که خود آمریکا در حال از دست دادن زمان است .

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در تشریح چرایی اینکه به چه دلیل زمان به ضرر آمریکا در حال سپری شدن است، تصریح کرد: تحولات داخلی آمریکا و رسانه های غربی و آمریکایی و همچنین رای اخیر سنای ایالات متحده علیه نشان می‌دهد افکار عمومی در آمریکا علیه ترامپ شکل گرفته است و کسی حاضر نیست در آمریکا مسئولیت شکست این کشور مقابل جمهوری اسلامی را بپذیرد.

انتهای پیام/
افزایش قیمت‌ها هم مشکوک است هم ناشی از کم‌کاری دستگاه‌های ناظر/ دلیلی ندارد با آسیب دیدن یک کارخانه، سطح عمومی قیمت‌ها بالا برودتاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران با وجود تصویب اعتبار در بودجه، غیرقابل قبول است