افزایش 1000 مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرهای ایران در 4 ماه اخیر

دسته‌بندی: اقتصادی
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ تیر ۲۹, دوشنبه ساعت ۱۴:۳۴۰ رأیبدون امتیاز
افزایش 1000 مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرهای ایران در 4 ماه اخیر

معاون وزیر نیرو از افزایش 1000 مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرهای ایران در 4 ماه اخیر بد وجود شرایط جنگی خبر داد.

محسن طرزطلب، رییس سازمان ساتبا در دهمین کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر ایران اظهار داشت: با پیگیری رییس جمهور و مصوبه شعام، مجوز سرمایه‌گذاری از محل صندوق توسعه ملی برای احداث 100 مگاوات نیروگاه بادی صادر شد.

به گزارش تسنیم، وی افزود: یک نیروگاه 50 مگاواتی بادی در منطقه میل نادر و یک نیروگاه بادی 100 مگاواتی در منطقه خواف اجرایی خواهد شد و امروز کلنگ آن‌ها بر زمین خواهد خورد.

طرزطلب با بیان اینکه کارهای اجرایی احداث 650 مگاوات نیروگاه بادی جدید نیز آغاز شده و درحال پیگیری است، گفت: جنگ ها و محاصره دریایی و فراز و فرودهای زیادی داشتیم، با این وجود ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر ایران 4 برابر شده و از ابتدای سال جاری تا امروز، علی‌رغم تمامی محدودیت‌ها، 1000 مگاوات به ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور افزوده شده است.

وی ادامه داد: ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های تجدیدپذیر ایران که در پایان سال گذشته 4500 مگاوات بود، اکنون به 5500 مگاوات رسیده است.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...