لاوروف: تأمین‌کنندگان ماشین جنگ اوکراین را نابود می‌کنیم

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ مرداد ۲۳, جمعه ساعت ۱۵:۱۰۰ رأیبدون امتیاز
لاوروف: تأمین‌کنندگان ماشین جنگ اوکراین را نابود می‌کنیم

وزیر امور خارجه روسیه گفت: «ما روش‌های خود را بسیار سختگیرانه‌تر خواهیم کرد تا هر چیزی را که ماشین جنگی کیف را از غرب تغذیه می‌کند، از بین ببریم. و ما در حال حاضر این کار را انجام می‌دهیم.»

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، می‌گوید روسیه متعهد به حملات شدیدتر به حمایت غرب از اوکراین است و هرگونه آتش‌بس را قبل از دستیابی به یک توافق پایدار رد می‌کند.

به گزارش فرارو به نقل از رویترز، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه، در مصاحبه‌ای که روز جمعه (۱۴ اوت) از تلویزیون دولتی پخش شد، گفت: روسیه تلاش‌های خود را برای نابودی هر چیزی که از غرب برای حمایت از اوکراین استفاده می‌شود، تشدید خواهد کرد.

لاوروف گفت: «ما روش‌های خود را بسیار سختگیرانه‌تر خواهیم کرد تا هر چیزی را که ماشین جنگی کیف را از غرب تغذیه می‌کند، از بین ببریم. و ما در حال حاضر این کار را انجام می‌دهیم.»

لاوروف در خصوص تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ گفت که روسیه توقف فوری درگیری‌ها را منتفی می‌داند.

او اظهار داشت: «تنها زمانی باید متوقف شویم که به یک راه‌حل بلندمدت، قابل‌اطمینان و پایدار دست یافته باشیم.»

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...