وزیر نیرو: ما تا ۲۰ تیر اصلا مشکل خاموشی نداشتیم

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۴۰۵ شهریور ۱۰, سه‌شنبه ساعت ۱۵:۲۴۰ رأیبدون امتیاز
وزیر نیرو: ما تا ۲۰ تیر اصلا مشکل خاموشی نداشتیم

وزیر نیرو گفت: اگر جنگ اتفاق نمی‌افتاد و بعضی نیروگاه‌ها از دست نمی‌رفتند، امروز در نقطه تراز قرار داشتیم. ما تا بیستم تیر اصلا مشکل خاموشی نداشتیم.

پایگاه اطلاع‌رسانی توانیر اعلام کرد: عباس علی‌آبادی در حاشیه سفر خود به استان کرمانشاه به مناسبت هفته دولت، در آئین بازگشایی مرز بین‌المللی تیله کوه حاضر شد.

او گفت: مرز تیله‌کوه می‌تواند به یک مرکز حرفه‌ای برای مبادلات اقتصادی با عراق تبدیل شود. این پروژه امروز گام نخست خود را برداشته است و امیدواریم بتوانیم تجارت موثری را با همسایگان خود شکل بدهیم. 

وزیر نیرو در ادامه افزود: رونق بازارچه‌های مرزی و توسعه تجارت با کشورهای همسایه از موضوعاتی است که دولت از آن حمایت می‌کند و باید با بررسی دقیق، زمینه اجرای این طرح‌ها با قوت و قدرت دنبال شود. در دوره‌ای که مسئولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت را بر عهده داشتم، توسعه و رونق بازارچه‌های مرزی از موضوعات مورد توجه بود و امروز خوشحالم که بازارچه تیله‌کوه گام نخست فعالیت خود را آغاز کرده است. 

علی‌آبادی تصریح کرد: نیروگاه دالاهو راندمان بالایی دارد. شما دو هزار ۳۰۰ مگاوات برق تولید می‌کنید، در حالی که کل مصرف شما کمتر از هزار و ۳۰ مگاوات است. این به این معناست که استان از حیث انرژی، تا مدت‌ها تامین خواهد بود. همچنین این نیروگاه با راندمان ۶۰ درصدی، پربازده‌ترین نیروگاه کشور است؛ بنابراین اگر سوخت نیروگاهی تامین شود، باید با اولویت توزیع سوخت را به خود اختصاص دهد. 

وزیر نیرو تاکید کرد: حمایت دولت از پروژه‌های این استان دارای اهمیت و ارزشمند است. مسیر به ثمر رساندن پروژه‌های توسعه، جذب سرمایه است، اما نباید برای تحقق این هدف تنها به دولت متکی بود. تا زمانی که جذب سرمایه را فقط در داخل دولت جست‌وجو کنید، اتفاق زیادی نخواهد افتاد. وزارت نیروی دولت چهاردهم نیز با نگاه جذب سرمایه پروژه‌های خود را پیگیری کرده و از خلال آن موفق شده تا بخش بزرگی از کسری ۲۰ هزار مگاواتی برق را از میان بردارد. 

علی‌آبادی اذعان کرد: اگر جنگ اتفاق نمی‌افتاد و بعضی نیروگاه‌ها از دست نمی‌رفتند، امروز در نقطه تراز قرار داشتیم. ما تا بیستم تیر اصلا مشکل خاموشی نداشتیم. از بیستم تیر به بعد، به دلیل آسیب‌هایی که وارد شد، مشکلاتی برای ما به وجود آمد. 

وزیر نیرو ادامه داد: از ۸ هزار و ۷۶۰ ساعت سال، در ۸ هزار ۷۰۰ ساعت برق را تامین کردیم، اما برای ۶۰ ساعت کسری داشتیم و مجبور شدیم این ساعات را در همه کشور توزیع کنیم. این در حالی است که نمی‌توانستیم به فیدرهای حساس مانند مراکز درمانی خاموشی بدهیم. با در نظر گرفتن این ملاحظات بود که خاموشی در برخی مناطق کمتر و تعدادی از مناطق بیشتر بود. 

او گفت: در حال حاضر، بیش از دو میلیارد مترمکعب نسبت به سال گذشته سوخت بیشتری ذخیره و دریافت کرده‌ایم. هنوز فرصت داریم و در تلاشیم که تا زمستان حجم ذخایر سوخت نیروگاهی را افزایش دهیم. 

علی‌آبادی در پایان تصریح کرد: تلاش‌های مجموعه وزارت نیرو برای رفع مشکلات صنعت برق بی‌وقفه ادامه دارد. تلاش کردیم از عقل و تدبیر همه دانشگاهیان و دانشمندان استفاده کنیم تا به نتیجه‌ای برسیم که برای مردم بهینه و مفید باشد. تا رسیدن به این هدف از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...