تهیه پیوست گردشگری در تمام استان‌ها مغفول مانده است


تهیه پیوست گردشگری در تمام استان‌ها مغفول مانده است

معاون رئیس جمهور گفت: برای هیچ‌کدام از پرونده‌های ثبتی ملی و جهانی پیوست گردشگری نداریم که این مساله در تمام استان‌ها مغفول مانده است، اما با تحقق این مهم می‌توان ارزیابی مناسبی در تحقق اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی در این حوزه‌ها به دست آورد. به گزارش ایسنا، زهرا احمدی پور روز سه‌شنبه (16 خرداد) در سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد...

معاون رئیس جمهور گفت: برای هیچ‌کدام از پرونده‌های ثبتی ملی و جهانی پیوست گردشگری نداریم که این مساله در تمام استان‌ها مغفول مانده است، اما با تحقق این مهم می‌توان ارزیابی مناسبی در تحقق اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی در این حوزه‌ها به دست آورد.

به گزارش ایسنا، زهرا احمدی پور روز سه‌شنبه (۱۶ خرداد) در سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استانداری قم، با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های گردشگری در استان قم باید مورد توجه باشد تصریح کرد: در سال جاری موضوع اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال را به‌عنوان محور فعالیت ها در دستور کار داریم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: پیش‌فرض قرارگاه اقتصاد مقاومتی این است که در سال ۹۵ هماهنگی‌های بین‌دستگاهی، جهت‌گیری‌ها و گفتمان‌سازی لازم ایجاد شده است، بر این اساس انتظار می‌رود در سال جاری این جهت‌گیری‌ها چه میزان تولید و اشتغال کمک شایانی داشته باشد.

وی گفت: مقام معظم رهبری مسیر حرکت اقتصاد مقاومتی در سال ۹۶ را در ابتدای سال برای ما مشخص کرده‌اند که باید مورد توجه مسئولان و مدیران قرار بگیرد.

احمدی‌پور عنوان کرد: یکی از مسائل مهم در قالب بهبود فضای کسب‌وکار، بحث واگذاری‌ها است که باید به‌صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: کاهش تصدی‌گری دولت و واگذاری به بخش خصوصی و تسهی‌ ‌گری دولت برای استفاده بهتر از ظرفیت‌ها و امکانات لازمه تحقق اهداف است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: لازم است دولت تسهیل‌گری را مورد توجه خود قرار دهد تا در سال جاری در بحث واگذاری‌ها موفق‌تر وارد میدان شویم.

وی خاطرنشان کرد: با این روند می‌توانیم بسته خروج از رکود را در قالب افزایش تولید ارائه کنیم، در این زمینه شناسایی مزیت‌ها ویژه هر استان و تولید ثروت بر اساس آن یکی از اولویت‌های جدی دولت است.

احمدی پور یادآور شد: باید طبق ظرفیت هر استان برای آن استان برنامه‌ریزی کرد، در این راستا استان قم جهت‌گیری خود را بر بحث توسعه صنعت ‌و معدن، گردشگری، فناوری اطلاعات و انرژی‌های نو متمرکز کرده است.

وی تصریح کرد: این جهت‌گیری‌ها می‌توانند زیربناهای مورد نیاز برای توسعه استان قم را فراهم کند، البته مشخص نشده است که اگر بخواهیم در توسعه گردشگری عمل کنیم، کدام محور توسعه برای استان قم می‌تواند مدنظر قرار بگیرد.

معاون وزیر اظهار کرد: در حال حاضر بحث گردشگری زیارت یکی از اولویت‌های مهم استان قم است، در این زمینه اگر بتوانیم برنامه مشترک سه‌گانه طبیعت‌ گردی، سلامت و زیارتی برای گردشگری استان قم را طراحی کنیم، به نتیجه مطلوب‌تری خواهیم رسید.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر استان قم به‌ اندازه سایر استان‌ها دارای محل اقامت برای گردشگران نیست، بنابراین لازم است مشخص شود قم چه میزبانی‌ها و چه تعهداتی را در مناسبات و رویدادهای بخش گردشگری بر عهده‌ گیرد.

احمدی پور بیان کرد:هر چند نمی‌توان بر روی گردشگران مذهبی مدیریت چندانی داشت، اما باید در برابر تغییر زیرساخت‌ها، در ذهنیت گردشگری که وارد استان می‌شود نیز تغییراتی ایجاد کرد، همچنین باید در بحث تبلیغات و معرفی ظرفیت‌های استان قم جدی‌تر وارد عمل شد.

وی توضیح داد: اگر نتوانسته‌ایم در مجموع از ظرفیت‌های استان برای افزایش گردشگر استفاده کنیم، ضمن عدم توسعه زیرساخت‌ها یکی از دلایل مهم این است که برای هیچ‌کدام از پرونده‌های ثبتی، پیوست گردشگری تعریف نکرده‌ایم.

معاون رئیس جمهور گفت: البته این خلاء مربوط به استان قم نیست و به سازمان میراث‌فرهنگی نیز مرتبط می‌شود و تا زمانی که برای پرونده‌های ثبتی پیوست گردشگری تعریف نشود، آورده چندانی برای استان‌ها و کشور نخواهد داشت.

وی یادآور شد:در حوزه گردشگری باید به سمتی پیش برویم که قم را به‌صورت شهری هوشمند و خلاق معرفی کنیم.

احمدی پور عنوان کرد: بازخوانی الگوی زیست مذهبی یکی از ظرفیت‌های مهم در قم است و معرفی این الگوی زیست می‌تواند برای تورهای دانش‌آموزی و تورهای گردشگری و کارمندی جذابیت هایی داشته باشد.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!