آموزش پخت رولهای برنجی بوریتو با میگو 4
رولهای برنجی بوریتو با میگو , رایس پیپر رول , بوریتو , رولهای برنجی , اسپرینگ رول” (Spring roll) , “سامر رول” (summer roll) رایس پیپر رول رو بهش “اسپرینگ رول” (Spring roll) , یا “سامر رول“ (summer roll) رولهای برنجی بوریتو هم به صورت سرد و یا سوخاری سرو میشه ( بیشتر در چین ، ویتنام ، سنگاپور ، […] نوشته آموزش پخت رولهای برنجی...
رولهای برنجی بوریتو با میگو , رایس پیپر رول , بوریتو , رولهای برنجی , اسپرینگ رول” (Spring roll) , “سامر رول” (summer roll)
رایس پیپر رول رو بهش “اسپرینگ رول” (Spring roll) , یا “سامر رول“ (summer roll)
رولهای برنجی بوریتو هم به صورت سرد و یا سوخاری سرو میشه ( بیشتر در چین ، ویتنام ، سنگاپور ، اندونزی )
سالم ترین مدل بوریتو یا سالاد سرد بوریتو ، رایس پیپر رول با میگو به شکل خام (رولهای برنجی بوریتو با میگو) هست که در ادامه دستور آماده کردن اون رو توضیح میدیم
مواد لازم برای تهیه رولهای برنجی بوریتو با میگو :
روغن کنجد……. 1 ق غ
میگو ………….200 گرم
ریشه زنجبیل خورد شده …………1 ق چ
پوست لیمو خورد شده ………….1 ق چ
فلفل قرمز خورد شده………. 1 ق غ
سیر 1……….. حبه
سبزی………. تازه
سس سویا
رایس پیپر بزرگ……… 3 عدد
“رایس پیپر رول” rice paper roll یک غذای ویتنامیه که البته در بقیه کشورهای آسیای جنوب شرقی به طریقی سرو میشه .
این غذا با “رایس پیپر” یعنی ورقه برنجی درست میشه. ورقه برنجی رو هم که از نشاسته برنج درست میکنن.
این ورقه ها بصورت خشک در بازار به فروش میرسه و هنگام استفاده باید خیس بخوره تا قابل رول کردن بشه.
طرز تهیه رولهای برنجی بوریتو خام با میگو :
میگوها رو پاک میکنیم و رگ کمرش رو میگیریم. پوست لیمو رو با پیلر پوست میکنیم. فقط قسمت سبز رنگش رو لازم داریم !
همه مواد رو ژولین میکنیم یعنی نواری برش میزنیم که خوشگل شه. فلفلی که من استفاده کردم همون فلفل پیکانته هستش که زیاد تند نیست ولی شما از هر فلفلی که دوست داشتید استفاده کنید
سیر و زنجبیل و پوست لیمو رو توی روغن تفت میدیم و میگوها رو اضافه کرده و 6 دقیقه تفت میدیم در آخر فلفل رو هم اضافه کرده و خاموشش میکنیم میذاریم سرد شه.
رایس پیپر نباید تا بخوره چون میشکنه پس خوب ازش نگهداری کنید. اگه رایس پیپر گیر نیاوردید جایگزینی نداره.?
توی یه ظرف بزرگ آب ولرم میریزیم و یه دونه رایس پیپر رو توی آب خیس میدیم. تقریبا 10 ثانیه و یا به اندازه ای که نرم و قابل رول شدن شه.
آهسته و با دقت ( که نشکنه یا مچاله نشه) روی سطح کار پهنش میکنیم.از مخلوط میگو روش قرار میدیم. میگوها رو طوری میچینیم که بعد خوشگل دیده شه.
من از جعفری استفاده کردم ولی شما میتونید کاهو یا نعناع یا… البته پیازچه و تره هم گزینه بسیار مناسبیه مخصوصا اگه نوکش از رول بیرون بزنه خیلی خوشگل میشه.
بعد پایین رایس پیپر رو برمیگیدونیم.
حالا از سمت دیگه محکم رول میکنیم.
و نمای نهاییش پشتشه که میگوها قرار دارن. به طوری که میگوها دیده شن.
موقع سرو میشه رولها رو نصف کرد که مواد توش هم پیدا شه. البته این مدلش رو طوری پیچیدم که میگوها دیده شه. پس طرف نماش فقط یه لایه رایس پیپر داره. ولی در مدلهای دیگه طوری خوب چند لایه میپیچیم که مواد داخلش دیده نمیشه و به همین خاطر باید نصفش کرد که توش هم دیده شه و ظرفمون خوشگل شه.
این غذا نمک نداره و واسه همین با سس سویا ( که شوره) سرو میشه.
*
رولهای برنجی بوریتو با میگو :http://shikpars.com/teaching-cooking-rice-rolls-with-shrimp-burrito-4
var addthis_config=;var addthis_share=,"page_info":};if(typeof(addthis_config)=="undefined");}
if(typeof(addthis_share)=="undefined");}
if(typeof(addthis_layers)=="undefined");}(function()},1000)}());-------------------------------------