افرادی که علاقه مند به پخت شیرینی و کلوچه های مختلف هستند حتما تا کنون به یافتن بهترین طرز تهیه کلوچه نارگیلی نیز فکر کرده اند. ما در این مطلب شما را با دستور پخت خانگی این کلوچه خوشمزه آشنا خواهیم کرد.
کلوچه نارگیلی در حین خوشمزگی دارای بافت بسیار نرم و طعمی عالی است، در طرز تهیه کلوچه نارگیلی علاوه بر تخم مرغ و سایر مواد مورد استفاده که خواص خود را دارند، پودر نارگیل اصلی ترین مواد در ساخت این کلوچه است. این کلوچه از انواع کلوچه های خوشمزه و خوش طعم است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه نمایید.
در روزهای گذشته طرز تهیه کلوچه خانگی و طرز تهیه کلوچه فومن اصل و خوشمزه و بسیار متفاوت را برای شما همراهان گرامی آموزش دادیم. کلوچه نارگیلی که به آن شیرینی نارگیلی نیز گفته می شود از جمله کلوچه ها باب میل اکثر اعضای خانواده هاست. در این مطلب با دستور پخت کلوچه نارگیلی آشنا می شویم.
مواد لازم:
پودر قند : ۱۵۰ گرم سفیده تخم مرغ : ۳ عدد پودر نارگیل : ۱۲۰ گرم وانیل : ۱/۴اشق چای خوری آرد گندم : ۱ قاشق غذا خوری پودر پسته : به دلخواهطرز تهیه کلوچه نارگیلی :
ابتدا سفیده تخم مرغ را که جدا کرده ایم به وسیله همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا پف کند و یک دست شود، دقت می کنیم تا سفیده و زرده تخم مرغ از هم کاملا جدا شده باشد، به هیچ عنوان نباید حتی مقدار کمی از زرده با سفیده مخلوط شود، در صورت مخلوط شدن به نتیجه خوبی نمی رسید.
سپس پودر شکر را اضافه می کنیم خوب هم می زنیم تا کاملا کش دار شود، در مرحله بعد آرد را گندم را اضافه کرده خوب هم می زنیم تا مواد ما کاملا یک دست شود.
فر را روشن کرده با درجه حرارت متوسط ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود، در مرحله بعدی طرز تهیه کلوچه نارگیلی, پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده و هم می زنیم،
در این مرحله مواد اولیه کلوچه نارگیلی ما آماده است، سپس قیف مخصوص را برداشته ( در صورت نداشتن قیف مخصوص دو عدد پلاستیک فریزر را داخل هم قرار داده مواد کلوچه را داخل آن ریخته و نوکش را با قیچی برش بزنید) سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کمی چرب کرده و مواد را با فاصله روی آن می ریزیم، سپس پودر پسته یا خلال پسته را روی آن می ریزیم.
کلوچه ها را درون فر قرار داده و ده دقیقه زمان می دهیم تا رنگ آن ها طلایی شود و ۵ دقیقه دیگر در فر با حرارت خیلی کم تا بماند سپس خارج نموده و می گذاریم تا سرد شوند، پس از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا نموده، اکنون کلوچه نارگیلی ما قابل سرو است.
کلوچه نارگیلی از دسته کلوچه های خوشمزه، عالی و مخصوص است، این کلوچه خوشمزه را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.