مشوق های جدید برای جذب سرمایه گذاران در ناحیه صنعتی طارم درنظر گرفته شده است

دسته‌بندی: معدن
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ شهریور ۶, دوشنبه ساعت ۱۶:۴۴۰ رأیبدون امتیاز

به گزارش شاتا؛علی یزدانی " در بازدید از ناحیه صنعتی طارم با اعلام این خبر افزود: در راستای حمایت از متقاضیان سرمایه گذاری علی الخصوص سرمایه گذاران بومی در ناحیه صنعتی طارم مشوقهای جدید در نظر گرفته شده است که امیدواریم با توجه به فراهم...

به گزارش شاتا؛علی یزدانی " در بازدید از ناحیه صنعتی طارم با اعلام این خبر افزود: در راستای حمایت از متقاضیان سرمایه گذاری علی الخصوص سرمایه گذاران بومی در ناحیه صنعتی طارم مشوقهای جدید در نظر گرفته شده است که امیدواریم با توجه به فراهم بودن امکانات زیربنایی در این ناحیه صنعتی استقبال خوبی بشود.

معاون وزیر صنعت ،معدن وتجارت اظهار کرد: قیمت حق انتفاع در این ناحیه صنعتی از 15 درصد نقدی به 5 درصد واز 350 هزار ریال 200 هزار ریال در هر متر مربع کاهش یافته و مابقی اقساط بصورت دراز مدت از سرمایه گذاران اخذ می شود تا با این کار صنعتگران برای فعالیت در این مکان ها نیز راغب شوند.
علی یزدانی با اشاره به این مشوقهای جدید تصریح کرد: متقاضیان سرمایه گذاری جهت بهره مندی از این مشوقها در طول شش ماهه باید 60% درصد پیشرفت فیزیکی برای احداث واحد صنعتی را داشته باشند تا از مشوقها بهر مند بشوند.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه افزود: در سالجاری حمایت ویژه ای از سرمایه گذاری در داخل شهرک ها و نواحی صنعتی کشور انجام دادیم که در طول تاریخ شهرک های صنعتی بی سابقه بود.
یزدانی اضافه کرد: در 80 درصد شهرک ها و نواحی صنعتی ما امسال هیچ گونه افزایش قیمتی در حق انتفاع یا حق بهره برداری نداد ه ایم زیرا زمین در داخل شهرک ها مجانی است.
در حاشیه این بازدید حمیدرضا خانپور مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان با اشاره به جذب سرمایه گذاری در سالجاری گفت: رشد 500 درصدی جذب سرمایه گذاری در پنج ماهه اول سال نسبت به مشابه سال گذشته نشان از تمایل بخش خصوصی سرمایه گذالری در شهرکها و نواحی صنعتی استان می باشد
خانپور افزود: در حال حاضر 6 قرارداد در ناحیه صنعتی طارم با متقاضیان سرمایه گذاری منعقد شده است و تاکنون بیش از 25 میلیارد ریال برای فراهم نمودن زیرساختها و تسهیل گری در این ناحیه هزار ریال صنعتی هزینه شده است.
مساحت ناحیه صنعتی طارم 30 هکتار است که آماده جذب سرمایه گذاران عزیر بومی منطقه با توجه مشوقهای جدید در نظر گرفته می باشد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...