خیارشور فوری خانگی | سریع ترین راه درست کردن خیارشور خوشمزه
طرز تهیه خیار شور یک روزه خانگی
طرز تهیه خیارشور فوری خانگی :
خیارشور هم از آن خوشمزه های وسوسه انگیزی است که اگر حتی به تنهایی هم داخل یخچال باشد
و نگاهتان با آن بیفتد، محال است که یکی از آن را برندارید و نخورید…
این مدل خیار شورخیلی خوشمزه است و در عین حال بسیار راحت، یعنی نه احتیاج هست
که آب را بجوشانید و خنک کنید و نه حتی خیار و سبزی ها را بعد از شستن خشک کنید
به این ترتیب که کافی است چند تا از شیشه هایی را که درهای فلزی دارند
مثل شیشه های رب، سس مایونز، ترشی و غیره را که مواد داخل آن را استفاده کردید
دور نیندازید، اول به اندازه یک بند انگشت داخل شیشه را سرکه سفید بریزید
و خیارهایی که شستید ( ولی اصلاً احتیاجی نیست که خشک باشند هم خیار و هم سبزی )
به ترتیب و منظم کنار هم داخل شیشه می چینیم
و لابه لای خیارها برای هر شیشه دو تا دانه فلفل و سه تا حبه سیر و از سبزی ها،
شوید و ترخون هر کدام دو، سه شاخه، داخل شیشه را پر می کنیم
و بعد داخل یک پارچ به ازای هر یک لیوان آب (مستقیم از آب شیر)، یک قاشق غذاخوری نمک می ریزیم
و خوب هم می زنیم و داخل شیشه ها را از آب نمک پر می کنیم و در شیشه ها را کیپ کرده
و آن ها را می گذاریم داخل یک قابلمه و داخل قابلمه را آب می ریزیم
طوری که حداقل دو سوم از ارتفاع شیشه ها را آب بپوشاند و بعد قابلمه را می گذاریم روی شعله گاز
تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید.
قسمت مهم آن این است که وقتی رنگ خیار به رنگ خیارشور در آمدشعله را خاموش می کنیم ولی اجازه می دهیم که داخل همان آب جوش در قابلمه بمانند
تا کاملاً سرد شوند و بعد شیشه ها را می گذاریم داخل یخچال،
کافی است یک شب بماند و فردای آن قابل خوردن است.
به همین راحتی و خوشمزه گی…
فقط حتماً باید داخل یخچال نگهداری شودضمناً می توانید بعد از آماده شدن از داخل شیشه در بیاورید
و داخل دبه های پلاستیکی بریزید که کمترین جا را داخل یخچال بگیرند،
وقتی مهمان دارید و مثلاً می خواهید الویه به مقدار زیاد درست کنید
احتیاج نیست که بروید و خیلی خیارشور بخرید، این روش به شما کمک می کند که هم صرفه جویی کنید
و هم یک شبه مقدار زیادی خیار شور بدون مواد نگهدارنده داشته باشید که مطمئن هستید که سالم هستند.
منبع:بیتوته