ترشی پیاز و هویج | نحوه درست کردن ترشی پیاز و هویج | انواع ترشی خانگی
آموزش و طرز تهیه ترشی پیاز و هویج
ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند.
تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است با رنگ ها و شکل های دلخواه.
اما در این مطلب “طرز تهیه ترشی پیاز و هویج” را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.
مواد لازم برای تهیه ترشی خوشمزه پیاز و هویج :پیاز قرمز (نازک حلقه شده) | ۱ عدد بزرگ |
هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) | ۱ عدد بزرگ |
سرکه سفید | ۱ فنجان |
شکر | ۳ قاشق سوپخوری |
دانه فلفل قرمز (خرد شده) | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی پیاز با هویج در خانه :
پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.
سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید.
سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و ۱ دقیقه بپزید.
چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا
نکته برای ترشی خانگی هویج و پیاز :
این چاشنی تا ۲ هفته در یخچال می ماند.
منبع : sooran.com