طرز تهیه حلوا دورنگ
شاید اتفاق خوبی نباشد ولی این روزها دیگر کمتر مهمانی افطاری را می بینید که سفره ای با غذاهای ساده داشته باشد؛ دیگر مهمانی های افطاری هم دست کمی از مهمانی های رسمی مجلسی و عروسی ها ندارد.
مواد لازم برای حلوای دورنگ :
آرد | 3 پیمانه |
پودر نشاسته | 1 پیمانه |
کافی میت | 1 پیمانه |
کره | 1/2 پیمانه |
روغن مایع | 1/3 پیمانه |
پسته پودرشده | 1 پیمانه |
زعفران دم کرده | 1 قاشق سوپخوری |
پودر هل | 1 قاشق مرباخوری |
شکر | 2 و 1/2 پیمانه |
آب | 1 و 1/2 پیمانه |
آرد را در تابه ای بزرگ ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا بدون سوختن آرد، بوی خامی آن گرفته شود. دقت کنید که آرد نباید رنگش تیره شود.
وقتی بوی آرد بلند شد، پودر نشاسته را به تابه اضافه کنید. حالا مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقیقه تفت دهید.
پودر هل و کافی میت را اینجا اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید. مواد را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
در قابلمه یا شیر جوشی کوچک روغن و کره را ریخته، روی حرارت بگذارید تا کره آب شده و با روغن مخلوط شود. حالا از روی حرارت بردارید.
مخلوط کره و روغن را به مواد خشک الک شده اضافه کرده و دائم هم بزنید تا حلوا یکدست و یکنواخت شود.
شکر را در آب حل کرده و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و شربت آماده شود. شربت غلیظ شده را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.قالب موردنظر را آماده کنید. کف و دیواره های قالب را با کیسه فریزر بپوشانید.
شربت سردشده را کم کم به مایه حلوا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا حلوا آماده شود. نیمی از حلوای آماده شده را در قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. پودر پسته را روی لایه اول حلوا بریزید و پهن کنید.
زعفران را به نیمه دیگر حلوا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعدآن را در قالب بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و یکدست کنید.
روی حلوا را با نایلون بپوشانید و قالب را به مدت چهار ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده و حلوا را با کمک نایلون از قالب بیرون آورده، برش زده و در ظرف بچینید.
منبع : مجله آشپزی مثبت – bartarinha.ir