مواد لازم حلوای شیر برای افطاری:
آرد برنج | نصف پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
شیر | 1 لیتر |
شکر | 2 پیمانه |
نشاسته | 1 پیمانه |
آب | 4 پیمانه |
نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل میکنیم و آن را از صافی میگذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد میکنیم (توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد). سپس شکر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم.
دقت داشته باشید برای آن که مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه میکنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازیها در ماه مبارک رمضان درست میکنند.
بیتوته