تارت مرغ و قارچ | دستور پخت تارت مرغ و قارچ | انواع تارت خانگی
مواد لازم برای تارت مرغ و قارچ:
آرد | ۲۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
کره سرد | ۱۲۵ گرم |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سینه مرغ ریز خرد شده | ۲۰۰ گرم |
سیر | یک حبه |
قارچ خردشده | ۲۰۰ گرم |
زنجبیل | یک قاشق مرباخوری |
هویج ریز خرد شده | ۱۰۰ گرم |
سیب زمینی متوسط ریز خرد شده | یک عدد |
ریحان و جعفری خرد شده | دو قاشق سوپخوری |
خامه | ۱۰۰ گرم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه تارت مرغ و قارچ :
آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بکنیگ پودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط میکنیم تا به صورت خرده های نان در آید،بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود.
خمیر را در پلاستیک میگذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
طرز تهیه مواد میانی:
سینه مرغ چهارگوش خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده از سه الی چهار ساعت قبل در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار می دهیم تا ترد و مزه دار شود.
مرغ مزه دار شده را با روغن روی حرارت بالا تفت می دهیم تا رنگ آن برگردد،
بعد قارچ و هویج و سیب زمینی را می ریزیم، تفت داده سپس خامه را ریخته و هم می زنیم تا نیم پز شوند و از روی حرارت برمی داریم.
خمیر را در قالب قرار میدهیم با چنگال چند سوراخ می زنیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا کمی طلایی شود.
خمیر را از فر خارج کرده، میگذاریم کمی سرد شود، مواد میانی را ریخته و بعد از خمیر حصیرهایی روی تارتمون درست می کنیم
و با برس زرده تخم مرغ می مالیم دوباره در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بستگی به فرتان دارد قرار می دهیم تا روی تارتمان طلایی شود.
منبع : بیتوته