انواع غذا با مرغ – مرغ سالسا – پینچیتو مرغ – مینی ساندویچ مرغ
طرز تهیه مرغ سالسا
مرغ سالسا یک غذای کاملا خوشمزه که سس تاکو مزه بی نظیری به آن داده است .
آماده سازی : ۱۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر :
سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان | ۴ عدد |
سس تاکو | ۵ قاشق غذا خوری |
سالسا | ۱ پیمانه |
پنیر چدار | ۱ پیمانه |
خامه ترش (اختیاری) | ۲ قاشق غذا خوری |
۱- فر را از قبل روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید.
۳- آنها را به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارانهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود.
۴- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را ۳ الی ۵ دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید.
منبع : beryooni.com
طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی )
مواد لازم : برای ۴ نفر
پودر زیره | نصف ق. چ |
پودر تخم گشنیز | نصف ق. چ |
سیر ساطوری | ۲ حبه |
پاپریکا | یک ق. چ |
پودر آویشن | نصف ق. چ |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
ادویهها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعبهای ۲سانتیمتر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید.
سیخهای مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعمدهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.
سیخهای کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده میکنید سیخها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد آن را بپزید.
می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مورد مصرف : پیش غذا
مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ :
نان تست | ۱ بسته |
کالباس | ۲۵۰ گرم |
گردو | ۲۵۰ گرم |
سینه مرغ | ۲ عدد |
خیار شور | به میزان لازم |
جعفری | به میزان لازم |
سس مایونز | به میزان لازم |
مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .
حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش بدهید .
به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید.
منبع : beryooni.com