دلمه خیار | طرز تهیه دلمه ای خوشمزه با طعم جدید
مواد لازم برای دلمه خیار :
خیار سالادی | ۹ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز و فلفل سیاه | نصف قاشق مرباخوری |
نمک | ۱/۵ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه خرد شده |
بلغور | ۲ قاشق غذاخوری |
برنج دانه گرد | ۱ پیمانه سرخالی |
کره | ۱۰۰ گرم |
* شوید خشک و نعنا و پیازچه | از هر کدام به میزان دلخواه |
ابتدا خیارها را می شوریم و بعد داخل آن ها را خالی می کنیم.
پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت می دهیم و کمی زردچوبه میزنیم و تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود
گوشت را اضافه کرده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید
و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزیهای خشک راو اضافه کرده
و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیار ها را با این مواد پر کنید
و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند
و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.
نکات کلیدی برای تهیه دلمه خیار :
اگر دلمه را با ، مزه ترش دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیار ها می ریزید ،
سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید
و صاف کرده و وقتی که ته نشین شد ، بعلاوه ۱ قاشق رب گوجه روی آن بریزید.
امیدوارم که درست کنید و از طعمش لذت ببرید خیلی خوشمزه است.
منبع:بیتوته